blog-logo

Baschet: Olimpia a făcut instrucţie cu Satu Mare. La 15 ani, Maria Ferariu MVP!

Baschet: Olimpia a făcut instrucţie cu Satu Mare. La 15 ani, Maria Ferariu MVP!
 Maria Ferariu

Maria Ferariu

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brasov au facut spectacol duminica dupa amiaza in sala sporturilor Dumitru Popescu Colibasi.

Intr-o partida disputata in devans, ce a contat pentru etapa a 16-a a Ligii Nationale, fetele antrenate de Dan Calancea si Nenad Marinkovic au facut un antrenament cu public, contra celor de la CS Municipal Satu Mare. Fara Carla Bartee (plecata in SUA pentru funeraliile bunicii), cu Irimia, Pesovic si Sharpe, doar cateva minute in teren, brasovencele au inchis tabela la 98-39 (29-9, 28-9,16-12,25-9 ).
Punctele formatiei noastre au fost reusite de M. Ferariu 27, Chis 15, Haas 13, A. Ferariu 11, Pesovic 7, Brezoi 7, Mitic 6, Sharpe 6, Ardelean 4, Bogateanu 2.

„Pentru noi a fost practic un meci de antrenament. Trei sferturi din acest joc am folosit formatia U 16 si U18 a clubului nostru. La doar 15 ani, Maria Ferariu a marcat 27 de puncte, a avut 12 recuperari si 5 interceptii, performante foarte, foarte greu de realizat la aceasta varsta in Liga Nationala!!”, a declarat Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Brasov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încă două zile libere, în ianuarie, pentru români

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate