blog-logo

Pe 5 decembrie, Mos Nicolae te așteaptă cu ghetuțele la Coresi Shopping Resort!

Pe 5 decembrie, Mos Nicolae te așteaptă cu ghetuțele la Coresi Shopping Resort!

Mos Nicolae la Coresi_Sâmbătă seara, la Coresi dăm startul bucuriei de iarnă și aprindem luminile primului Crăciun la Coresi! În 5 decembrie, vrem să te avem alături în acest moment important pentru noi – te invităm așadar alături de întreaga echipă Coresi în Piața cu Copaci sâmbătă 5 decembrie începând cu ora 18:00, să trăim un eveniment de poveste!

În seara de 5 decembrie, Moș Nicolae te așteaptă la Coresi Shopping Resort! Începând cu ora 20:00 te aşteptăm să-ţi laşi ghetuțele lângă bradul Coresi din Piața cu Copaci!

Primii 200 de vizitatori harnici care își lustruiesc papucii și îi așază cuminți vor fi răsplătiți de Moș Nicolae așa cum se cuvine duminică, începând cu ora 12:00, când pot veni să își descopere surprizele! Fiecare persoană poate depune o singură pereche de încălțăminte, în schimbul căreia va primi un bon de ordine. Spațiul amenajat pentru această acțiune este păzit, Moș Nicolae fiind singurul care are acces!

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Mămici, tătici, copii și bunici, cu toții sunt pe lista Moșului și vor fi răsplătiți din plin pentru anul care a trecut!

Vă așteptăm cu drag să sărbătorim primul decembrie de basm la Coresi!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.