Trei linii vor fi desfiinţate. Astfel, de anul viitor nu vor mai circula troleibuzele de pe linia 11 (Rulmentul – Triaj), autobuzele de pe linia 12 (Livada Poştei – Stadionul Tineretului) şi autobuzele de pe linia 45 (Triaj – CET – Gară).

De la 1 ianuarie, mai multe linii vor avea trasee reduse. Autobuzele de pe linia 2 (Rulmentul – Livada Poştei) nu vor mai avea capăt de linie în Livada Poştei, ci vor întoarce pe strada Castanilor. Nici autobuzele de pe linia 37 nu vor mai circula până în Livadă, acestea urmând să întoarcă în Centrul Civic.  La fel se va întâmpla şi cu linia 34 barat, care vor întoarce tot în Centrul Civic. Linia 25, care face legătura între Avantgarden şi cartierul Astra, ar urma să aibă un traseu mai scurt, respectiv cu capăt de linie la Gară. Cei care vor să ajungă din Avantgarden în Astra sau invers vor trebui să ia de la Gară troleibuzul 8 sau autobuzul 23.

Alte articole:   Orele de sport în aer liber se pot desfășura fără mască de protecție

Tot de la 1 ianuarie graficele de circulaţie ale liniilor 1, 2, 5, 6 şi 8 ar urma să fie modificate, respectiv să fie scoase anumite curse din intervalele orare când nu este cerere foarte mare, scrie bzb.ro.