blog-logo

Emil Niță: Consiliul Județean trebuie să-și ia în serios rolul pentru construcția Aeroportului

Emil Niță: Consiliul Județean trebuie să-și ia în serios rolul pentru construcția Aeroportului

emil nitaDeputatul de Brașov Emil Niță (vicepreședinte PSD Brașov) spune că, după ce s-a decis transferul terenului pentru Aeroport, este responsabilitatea Consiliului Județean de a continua demersurile pentru realizarea acestei investiții extrem de importante pentru comunitatea brașoveană.

„Consider că, înainte de a susține orice, trebuie să se facă un lucru important, să se numească un reprezentant al Consiliului Județean, care să fie pus responsabil de acest proiecte, care să știe la secundă, la minut, tot ce înseamnă documente, demersuri pentru realizarea din punct de vedere tehnic, cât și demersurile pentru finanțare, către cine, sub ce formă se fac. Dacă nu vom avea un responsabil separat, pierdem timp și bani”, a declarat Emil Niță.

Alte articole:   Astăzi va fi vaccinată persoana cu numărul 1.000.000

În altă ordine idei, acesta a declarat că „am o satisfacție personală prin faptul că actualul Guvern, atât prin prim-ministrul Cioloș, cât și prin dna. Paliu, de la Finanțe, continuă, aproape fără modificări, programul și proiectul de buget pe 2016, al Guvernului Ponta. Sunt certe, printre altele, TVA-ul scăzut, impozitarea progresivă a firmelor, creșterile salariale, care de altfel sunt și promulgate de președinte, vor fi incluse în bugetul pe 2016. Programul de investiţii pe care colegi parlamentari din fosta Opoziţie îl contestau, e foarte apropiat valoric de actualul. La Guvernul Ponta era de peste 33 miliarde lei, Guvernul Cioloş îşi propune 37 de miliarde lei. Actualul Guvern a găsit un plus în bugetul consolidat al statului în trimestrul III, de 9 miliarde lei. Este un lucru pozitiv că actualul Guvern continuă ce era bun de la Guvernul Ponta. E un plus pentru parlamentarii PSD, care în programul USL au promis aceste lucruri pentru cetățeni și mediul de afaceri, iar acum se realizează”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate