blog-logo

Explozia de la moara Vel Pitar – a treia victimă a pierdut lupta pentru viaţă

Explozia de la moara Vel Pitar – a treia victimă a pierdut lupta pentru viaţă

explozie brasovExplozia de la moara Vel Pitar, de lângă stadionul unde joacă FC Brașov, a făcut a treia victimă. Din păcate, este vorba despre o femeie de 51 de ani, care a murit.

Aceasta era internată în stare foarte gravă pe secţia de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Medicii spun că pacienta era ventilată mecanic şi avea arsuri pe mai bine de 20% din suprafaţa corpului. Femeia sâmbătă spre dumincă noapte. La un moment dat, s-a pus problema transferului acesteia la un spital în străinătate, însă starea acesteia nu permitea acest lucru.

Femeia de 51 de ani este a treia victimă a exploziei din 5 noiembrie de la moara de făină. Un alt bărbat a murit în noaptea deflagraţiei înainte să ajungă pe masa de operaţie, iar un al doilea la o clinică din Austria, din cauză rănilor provocate de arsuri.

Primele cercetări ale exploziei arată că deflagraţia s-a produs din cauza prafului de făină. Fabrica a primit o amendă de 20.000 de lei pentru că nu respecta regulile de provenire a incendiilor, iar procurorii au deschis un dosar penal în acest caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.