blog-logo

VIDEO Pilotul dispărut, Mircea Crăciun, a fost găsit în Postăvarul!

VIDEO Pilotul dispărut, Mircea Crăciun, a fost găsit în Postăvarul!
Foto: ISU Brașov

Foto: ISU Brașov

14.35 Este oficial. Planorul căzut este cel pilotat de Mircea Cărciun. Și trupul neînsuflețit al pilotului a fost găsit. Sora aceastuia a pornit spre locul unde planorul s-a prăbuşit. Procurorul de serviciu a pornit şi el la zona accidentului.

13.40. Potrivit primelor informaţii un turist a sunat la 112 după ce ar fi văzut bucăţi dintr-un aparat de zbor care se pare că este planorul dispărut în 6 august. Se pare că şi cadavrul pilotul Mircea Crăciun este în epava planorului. Informaţiile nu sunt încă confirmate oficial, dar sunt de încredere spun surse din cadrul ISU Braşov, mai ales că se pare că turistul care a sunat la 112 şi care se afla pe un traseu nemarcat, ar fi indicat şi numărul de înmatriculare al planorului.

Alte articole:   Cele trei etape ale programului ”Rabla pentru electrocasnice”, anunțate de Ministerul Mediului

Echipe de salvamontişti şi jandarmi montani se deplasează acum spre locul indicat de turis, dar accesul este unul dificil, iar operaţiunea va dura câteva ore. Zona despre care se vorbeşte acum a fost verificată şi în vară la câteva zile după dispariţia aparatului de zbor, dar atunci nu s-a descoperit nimic probabil din cauza vegetaţiei foarte bogate.

„În jurul orei 11.44, prin apel pe numărul unic de urgenţă 112, a fost primită informaţia că în Munţii Postăvaru (Muchia Cheii, zona Groapa de aur), au fost identificate obiecte asemănătoare unui aparat de zbor. Echipaje mixte formate din pompieri, salvamontişti, jandarmi montani, vânători de munte şi poliţişti s-au deplasat spre locul indicat pentru a verifica informaţiile puse la dispoziţie. Zona de verificare este extrem de dificilă, având în vedere terenul accidentat şi pantele abrupte specifice zonelor montane. După elementele identificate la faţa locului, vom reveni cu precizări“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Alte articole:   STS: Cum poate fi obținut și cum va funcționa pașaportul COVID pentru România

CLICK pe poze pentru a se mări! Foto: Paula Păduraru

12.35 Prefectul Mihai Mohaci ne-a confirmat faptul că au fost primite informații la serviciul unic 112 referitoare la faptul că planorul dispărut în urmă cu mai multe săptămâni ar fi fost văzut în Masivul Postăvarul.

„Sunt informații mult mai certe, de încredere, în sensul că au fost primite informații tehnice care confirmă faptul că resturile aparatului de zbor pe muchea Cheii”, a precizat prefectul Mihai Mohaci.Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate