blog-logo

Premieră la Codlea: patinoar de sărbători

Premieră la Codlea: patinoar de sărbători

patinoar CodleaPrimarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean, a anunţat că, începând din această iarnă, locuitorii orașului vor avea un patinoar instalat în promenadă.

„Așa cum localități mai mici ca număr de locuitori precum Ghimbav și Cristian pot avea, trebuie să avem și noi pentru a ne bucura pe deplin de sărbătorile de iarnă. Patinoarul are 450 mp ( 15m x 30m ) și va fi funcțional din data de 5 decembrie pentru o perioadă de 3 luni, odată cu aprinderea luminilor de sărbători şi a ghirlandelor luminoase din bradul de Crăciun”, a precizat edilul.
Copiii care au patine vor putea folosi gratuit patinoarul ori de câte ori doresc în limita programului stabilit, iar cei care nu au patine le vor putea închiria la prețul de 5 lei/1 oră șu jumătate. Persoanele adulte pot închiria patine cu 10 lei pentru același interval de timp.

Alte articole:   Două accidente, în Brașov și Ghimbav, cu 5 victime! O persoană A MURIT!

Întreaga zonă din Centrul Istoric va fi acoperită cu o perdea luminoasă, care după lăsarea întunericului va crea o atmosferă de poveste. Pirmarul Cătălin Muntean a precizat, pentru newsbv.ro, că tot în data de 5 decembrie va fi aprinsă şi stema luminoasă a municipiului Codlea, care este amplasată pe Muzeul Tradiţiilor din Codlea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate