blog-logo

Taximeriștii brașoveni au majorat tarifele!

Taximeriștii brașoveni au majorat tarifele!

taxi-brasovÎncepând de astăzi, aveți grijă în ce taximetre vă urcați, din cauză că mulți dintre operatori au majorat tarifele.

La Primăria Brașov s-au înregistrat aproximativ 200 de cereri din partea persoanelor fizice care se ocupă de activitatea de taximetrie și 65 de solicitări din partea unor firme (printre care (Ro Taxi, ATI şi City Taxi), prin care doresc avizarea modificării tarifelor.

Astfel, „coincidență”, că tot vorbim despre o piață liberă și nu de un cartel, toți au cerut creșterea tarifului exact la 1,73 lei/kilometru în timpul zilei şi 1,93 lei/1,73 lei/kilometru, noapte, niciun bănuț în plus sau în minus. Evident, această practică de cartel nu o sesizează nimeni dintre autorități…

Alte articole:   Cea mai mare rezervație de urși din Europa va fi amenajată la Predeal

Marile companii nu au solicitat, deocamdată, majorarea tarifelor. La această oră, cei de la Tod același tarif pentru zi/noapte – 1,53 lei/km, iar restul au tariful standard de 1,53/km ziua şi 1/73/km noaptea.

Distribuie dacă îți place!
 1. Mai adăugați și martax în lista ca și ei au depus fisa de fundamentare

  Reply
 2. Cine plătește taxe mărește tariful cine face evaziune se descurcă fara sa mareasca,așa ca nu înțeleg cum este treaba cu cartelul mai ales ca nu toate firmele au marit miroase a reclama plătită de to..

  Reply
 3. Deci pana in primavara cat a fost benzina mai scumpa s-au descurcat cu 1.39, acum nu se mai poate. Hai sictir, gasca de hoti!

  Reply
 4. F pentru tine există Rat bv …ca să te „descurci”.

  Reply
  • Ia zi taximetristule, mai ai „pisica ” in masina ? HOTILOR !

   Reply
   • Am maimuta nu pisica.Si imi face placere sa intep oameni ca tine pentru ca la marian e decontu mare si nu as avea bani de tigari si cafea de la automat plus seara bere la pet plus votca 6 cai si nu bac pentru ca mamaia mea e tigan vorba bug mafia lupta steaua ponta presedinte #haterforlife

    Reply
 5. @florin
  1.Ție îți recomand ratb-ul.
  2.tariful în primăvara a fost 1.53
  3.tind sa cred ca ești unul dinala care când e cu 4 prieteni pe la modarom și nu mai au bani de ratb (4×2=8 lei)și luați taxi-ul ca sa plătiți 5 lei.

  Reply
 6. Dl.Gertrude degeaba ai tu bac-ul luat dacă poți sa faci niște acuzații despre o persoana care nici măcar nu o cunoști…
  Și da am și bac-ul și am și studii superioare dacă ăsta te doare și fac o munca care îmi asigura un trai mai mult decât decent.cu ce sunt mai josnic eu care fac taxi decât unul care lucrează la birou?
  Sa ști ca în societate își are loc și taxiul și vidanjorul și măturător etc etc.
  Și da societatea are nevoie și de ciudați ca tine ca altfel ne-am plictisi.
  Înainte sa scrii și sa faci acuze gratis uitate în oglinda și intraba-te singur dacă merita sa deschizi gura cu tot cu bac-ul tau ca văd ca nu te ajuta la nimic.

  Reply
 7. Nu prea înțeleg…adica Ro si ATI,care au împreuna peste 1000 de mașini,sunt firme mici?

  Reply
 8. Sa va dau la muie de clienti complexati care vreti sa mergeti voi cu taxiu mai ieftin ca autobuzu sa ma sugeti tariful corect e 5 lei pe km nu 1.73 cacat

  Reply
 9. Taxi taxi shame în you!….pentru atitudinea asta nu meriți nici 2 bani pe km îți recomand carti(te fac neprost)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.