Rugby: Încă o victorie pentru săceleni!

Rugby: Încă o victorie pentru săceleni!

rugby saceleWeekend-ul trecut a adus și finalul turului Campionatului Național – grupa Muntenia la categoria U 14. Ultima confruntare pentru formația din Săcele a fost practic un duel local, adversar fiind RC Brașov.

Întâlnirea a avut loc pe terenul din Noua și a adus în tribună mulți iubitori ai sportului cu balonul oval. Meciul a avut practic două reprize total diferite. Prima parte a fost una echilibrată, cu foarte multe greșeli tehnice ale sportivilor săceleni. Cu o dorință foarte mare de victorie, nu au reușit să se concentreze deloc în momentele importante, permiţând adversarilor să se ridice la nivelul lor.

Săcelenii au deschis scorul printr-un eseu marcat de fundaşul Savadan Dragoş, după care tot el a făcut o eroare în apărare, permiţând adversarului să treacă în avantaj 7-5. A fost singurul eseu primit de echipa din Săcele în tot acest tur de campionat. Din acest moment, jocul s-a schimbat total, iar echipa din Săcele a început să-şi domine adversarul, reușind să preia conducerea pe tabelă pâna la pauză, printr-o încercare marcată de Murariu Adrian, scorul devenind 10-7.

Alte articole:   Românii vor avea buletine noi cu CIP. Care este utilitatea cardului de identitate electronic

Pauza binevenită a făcut ca echipa din Săcele să-și schimbe total jocul și atitudinea în a doua repriză. Jucătorii au început să combine din ce în ce mai bine, să se apere mai exact și să marcheze încă două încercări transformate. Scorul final 24-7 pentru formația din Săcele a făcut să împartă la finalul turului prima poziție cu formația bucureșteana Șoimii.

„Esaverajul impresionant 142-7, face ca formația noastră să aibe cea mai bună apărare din serie și al doilea atac ca și puncte marcate. Deși competițiile oficiale s-au încheiat în acest an, nu vom intra încă în pauză. Vom organiza astfel împreună cu Liceul George Moroianu o competiție de rugby tag, destinată atât sportivilor legitimați, cât și celorlalți copii, dornici să facă sport. Terminăm astfel încă un an plin de rezultate excepţionale din care putem aminti: titlul de vicecampioni naţionali – U14 sezon 2014/2015, Locul 2 -U14 la Trofeele Braşovului, Moldovei, Tomis – Constanţa, Muntenia, Locul 1 campionatul Regional Muntenia – tur 2015/2016. Cu ajutorul Primăriei Săcele am reuşit să recompensăm şi în acest an rezultatele obţinute de sportivii noştri. Dorim să mulţumim încă o dată celor care ne-au sprijinit şi susţinut pe parcursul întregului sezon: Primăria Săcele, Liceul George Moroianu, Liceul Victor Jinga, SC Instal Carpatica, SC Euro-motor SRL, SC Epay Taxi, CSU Braşov, SC Electroprecizia SA, Ravar Lucian, Ştefaniţă Sorin, Beşchea Raluca, Haţegan Rareş, Ciripoiu Carmen!¨, ne-a declarat antrenorul Viorel Adrian Dragoș.

Alte articole:   LIVE PSD își prezintă candidatul pentru Primăria Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate