S-au stabilit câștigătorii pentru deszăpezirea drumurilor județene

S-au stabilit câștigătorii pentru deszăpezirea drumurilor județene
deszapezirePreședintele interimar al Consiliul Judeţean Braşov, Claudiu Coman, ne-a declarat că vineri a fost stabilit prestatorul serviciului de deszăpezire și pentru zona Zărnești, ultima zonă unde nu fusese încă desemnat un câștigător.
„În perioada următoare, dacă nu vor exista contestații, vom semna contractele-cadru cu câștigătorii, pentru cele patru zone în care a fost împărţit judeţul în ceea ce priveşte deszăpezirea drumurilor judeţene.  Aceste contracte vor fi anulate de drept în situaţia în care se va rezolva o licitaţie demarată încă de la începutul acestui an, ce prevedea semnarea unor acorduri-cadru cu trei firme, pentru întreţinerea pe timp de vară şi iarnă pentru o perioadă de trei ani a reţelei de drumuri judeţene”, a precizat Coman.
Reprezentantul Consiliului Județean Brașov a precizat că, pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, chletuieile sunt estimate la 3,2 milioane de lei. Licitaţia pentru semnarea contractului-cadru a fost lansată în luna mai, însă a fost blocată din cauza contestaţiilor, astfel că şi reparaţiile pe şoselele judeţului au fost blocate.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Liber la terase, la plajă și în afara localităților. Ce reguli trebuie să respectăm
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.