blog-logo

Fetiță de zece ani, agresată sexual de bunic

Fetiță de zece ani, agresată sexual de bunic

Un bărbat a fost reținut azi-noapte, la Brașov, după ce a fost prins agresând sexual propria nepoată, în vârstă de zece ani.

Individul a fost suprins chiar de bunica fetiţei.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că la data de 12.11.2015, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla într-o anexă a locuinţei sale, situată în oraşul Predeal, inculpatul Scîntei Vasile a exercitat acte de natură sexuală, timp de aproximativ 5 minute, acte de natură sexuală asupra nepoatei sale, persoana vătămată minoră I.A.L., în vârstă de 10 ani, constând în pipăirea sânilor acesteia şi strângerea în braţe. Activitatea infracţională a inculpatului a fost întreruptă de soţia acestuia. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, procuror Alina Comăniţă.

Alte articole:   Chefi renumiți vă învață să gătiți acasă mâncărurile preferate. Azi, piept de rață cu piure de cartofi și mazăre cu mentă, sos de portocale

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov – Biroul Investigaţii Criminale,  sub supravegherea procurorului de caz.

Procurorii de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus reţinerea individului şi l-au prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate