blog-logo

Fetiță de zece ani, agresată sexual de bunic

Fetiță de zece ani, agresată sexual de bunic

Un bărbat a fost reținut azi-noapte, la Brașov, după ce a fost prins agresând sexual propria nepoată, în vârstă de zece ani.

Individul a fost suprins chiar de bunica fetiţei.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că la data de 12.11.2015, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla într-o anexă a locuinţei sale, situată în oraşul Predeal, inculpatul Scîntei Vasile a exercitat acte de natură sexuală, timp de aproximativ 5 minute, acte de natură sexuală asupra nepoatei sale, persoana vătămată minoră I.A.L., în vârstă de 10 ani, constând în pipăirea sânilor acesteia şi strângerea în braţe. Activitatea infracţională a inculpatului a fost întreruptă de soţia acestuia. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, procuror Alina Comăniţă.

Alte articole:   Și Colegiul Tehnic de Transporturi din Brașov intră în scenariul roșu

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov – Biroul Investigaţii Criminale,  sub supravegherea procurorului de caz.

Procurorii de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus reţinerea individului şi l-au prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.