blog-logo

Fals inspector de la Protecţa Consumatorului face „controale” în Braşov

Fals inspector de la Protecţa Consumatorului face „controale” în Braşov

fals inspector protectia consumatoului brasovConducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Braşov atrage atenţia asupra faptului că la operatorii economici de pe raza municipiului Braşov s-a prezentat în ultimul timp o persoană care se prezinta ca fiind comisar al instituței şi care încearcă să constrangă operatorii economici pentru a obține, probabil, anumite beneficii materiale. Individul în cauză este cel din fotografia alăturată.

„Vă atenționăm că toți comisarii din cadrul instituției noastre au obligația să se legitimeze înaintea efectuării oricarui control și de regulă echipele sunt formate din minimum doi comisari. Mai mult, dacă există suspiciuni referitoare la persoanele care se recomandă ca făcând parte din corpul de control al instituției noastre ne puteți contacta la numărul de telefon 0268.413.951 pentru a solicita lămuriri suplimentare. Rugăm operatorii economici să ne aducă la cunoștință orice situație asemănătoare celei sus prezentate și atragem atenția tuturor celor care sunt tentați să procedeze așa că sunt pasibili de săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal cu închisoarea”, a precizat Sorin Susanu, șeful regional al Protecției Consumatorului.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

UPDATE

Ulterior, a venit un nou comunicat de presă prin care se solicită retragerea informaţiei publicate.

tânărul din fotografie este Andrei Boghiu, care a contactat presa şi şi-a preyentat varianta lui, spunând că nu este escroc şi nu s-a întâmplat nimic din cele transmise de Protecţia Consumatorilor, având doar necazuri în familie şi la serviciu, de când a apărut această ştire.

Astfel, braşoveanul, care acum ar fi în Germania, după cum mi-a spus, a recunoscut că a fost în cafeneaua cu pricina, cu două săptămâni în urmă, într-o zi de duminică, dar nu a intrat ca un comisar OPC, ci în calitate de client.

„Vă relatez incidentul: La intrare, cei de la cafenea au un afiş pe care scrie «fumatul interzis», dar în interior, aproape toată lumea fuma. Am întrebat chelnerul de ce se fumează, dacă pe geam scrie că este interzis. Acesta a râs zeflemitor şi mi-a dat de înţeles că totul este doar de ochii lumii. Atunci am întrebat ce-ar zice dacă eu aş fi de la Protecţia Consumatorilor. Aceasta a fost toată discuţia. Dar, eu mi-am plătit consumaţia, nici nu s-a pus problema altfel. Am avertizat, însă, că le voi face sesizare. Ceea ce am şi făcut, două zile mai târziu”, a povestit bărbatul pentru Transilvania Expres.

Distribuie dacă îți place!
  1. În locul dvs as retrage acest articol de pe site, împreună cu poza respectiva. Putina documentare nu ar strica din partea unora care se cred jurnaliști.
    Iar venerabilul domn Susanu sa transmită o declarație de presa prin care își retrage acuzația, dacă nu dorește o acțiune legala împotriva dansului. Așteptăm aceasta declarație în următoarele 72 de ore. Astfel încât sa nu înceapă acțiunea de calomnie și defăimare împotriva trustului dvs de presa și a dânsului.

    PS: știu ca pe linie de partid vin aceste declarații dar amenda va fi plătită în solidar

    Reply
  2. au trecut cele 72 de ore..care e demersul legal..?? o plangere ? sa vedem si noi cine e ”victima”??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate