blog-logo

Teatrul special și depășirea propriilor limite

Teatrul special și depășirea propriilor limite

Screenshot 2015-11-10 02.06.56Un nou dublu spectacol ne este pregătit pentru seara zilei de 10 noiembrie de Fundația Rafael și de Penitenciarul Codlea, cu sprijinul Centrului Cultural „Reduta” și al Asociației „Cetatea Neagră” Codlea.

Astfel, de la ora 17 va fi pusă în scenă piesa „Prietenul meu, Robin”, jucată de minunați actori care și-au depășit dizabilitatea, coordonați de Alina Rădulescu, asistent social al Fundației Rafael, iar de la 17.30 vom putea viziona a doua reprezentație a piesei „12 oameni furioși”, actori fiind 11 deținuți și Gabriel Costea, cel care este și regizor al piesei.

În pauză, foaierul Centrului Cultural Reduta va fi împodobit cu cele mai frumoase produse handmade realizate în Atelierul Protejat Rafael.

Evenimentul are scopul de a valoriza eforturile de integrare socială ale persoanelor cu dizabilități și ale deținuților, semeni de-ai noștri care, fie total nevinovați, cum sunt cei cu dizabilități, fie aflați în ispășirea unei pedepse privative de libertate, au de înfruntat prejudecăți și de înotat împotriva valului, în direcția cea bună.

Intrarea tuturor spectatorilor este liberă, iar invitația Fundației Rafael, ca și cea a Serviciului de Reintegrare Socială din cadrul Penitenciarului Codlea se adresează tuturor celor care au puterea și dorința de a-și depăși propriile prejudecăți și limite.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.