blog-logo

Mystery Rooms Brașov, locul unde îți testezi abilitățile şi puterea de concentrare

Mystery Rooms Brașov, locul unde îți testezi abilitățile şi puterea de concentrare

mistery brasovDacă vrei să încerci o experienţă inedită, sub forma unui joc plin de mister şi ghicitori, acum este posibil!

Mystery Rooms Escape Brasov îţi deschide uşa spre o lume fascinanta si plina de enigme. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti cheia!
Mystery Rooms Escape Brasov este un joc real de evadare, care ofera posibilitatea participantilor sa-si testeze abilitatile si puterea de concentrare. Jocul necesita atentie, inteligenta, logica, intuitie si munca de echipa. Toata actiunea se petrece contracronometru, ceea ce va pune presiune pe umerii participantilor.

In plus, la Mystery Rooms Escape Brasov nu ai doar o singura camera a misterelor, ci 3! Mai exact, iti punem la dispozitie 3 situatii diferite in care rezovarea iti va da mari batai de cap. In functie de preferinte si de nivelul de dificulate dorit, poti alege camera Enygma, Legacy sau Journey. Indiferent de optiuni, experienta este unica!

Alte articole:   Cutremur de 3,6 grade, la 84 de km de Brașov

EnygmaCamera Enygma este camera in care “nimic nu estece pare a fi”, unde pe cat de simplu pare decorul, pe atat de multe mistere ascunde.

LegacyCamera Legacy este camera unde grupul va trebui sa descopere conceptul care ii va ghida in aceasta aventura si care ii va ajuta sa primeasca “marea mostenire”.

JourneyJourney este un scenariu mobil unde toate indiciile se afla intr-o valiza. Grupul se afla practic intr-o camera goala in care se afla doar un geamantan, in care “un prieten bun plecat intr-o calatorie lunga si aventuroasa va lasa informatii despre locul in care se afla si ce trebuie sa faceti pentru a-l urma”

Alte articole:   Biciclist accidentat de un camion pe DN1

Incearca “jocul anului” in Brasov si vino la Mystery Rooms Escape sa descoperi enigmele!

Contact:

Distribuie dacă îți place!
 1. Am fost la ei in vara, in Enygma parca, foarte faina experienta. Vad ca am si poza pe facebook 🙂 https://www.facebook.com/mysteryroomsbv/

  Reply
 2. Am fost de ziua mea (cadou din partea prietenei mele) in camera Enigma, foarte tare experienta, recomand!

  Reply
 3. Foarte tare locatia, am avut un team building cu echipa, 20 de persoane si am facut concurs de evadare 🙂
  https://www.facebook.com/mysteryroomsbv/photos_stream?tab=photos_albums
  Vreau sa merg si cu cativa prieteni, mai au o camera din care nu am evadat inca…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate