CS Rugby Sacele trece pe primul loc!

CS Rugby Sacele trece pe primul loc!

SONY DSCCS Rugby Săcele a reușit o performanță de excepție în weekend-ul trecut, în cadrul Campionatului Național de Rugby – Regiunea Muntenia la categoria U 14.

„Aflată pe locul doi în clasament după formația Şoimii Bucureşti, dar cu un meci mai puțin disputat, însă și cu un esaveraj mai slab, micutii rugby-ști săceleni au plecat la drum dornici de victorii în ambele meciuri. În prima întâlnire am avut ca adversar formaţia Steaua Bucuresti, un club ce nu mai are nevoie de nici o prezentare. dragos adrianNumele adversarului ne-a motivat însă mai mult şi astfel, sâmbătă, 7 noiembrie, în jurul orei 12.00, echipele au păşit pe terenul 2 din cadrul Complexului national Arcul de Triumf. Am reuşit repede
deschiderea scorului dar apoi, din dorinţa de a marca cât mai mult, am făcut o serie de greşeli individuale în atac. Totuşi, până la pauză, am mai reuşit încă o încercare ducând scorul la 10-0”, ne-a declarat Adrian Dragoş, antrenorul echipei, membru fondator al clubului săcelean.

Repriza a doua a fost dominată tot de jucătorii săceleni, iar scorul final 24-0 le-a adus o victorie pe deplin meritată. Acest rezultat a făcut să aducă egalitate în clasament, însă liderul clasamentului mai avea avantajul esaverajului. Pentru formația săceleană au marcat: Chihaia Casian (2 eseuri,2 Transf), Pantilimon Sorin (1-eseu), Murariu Adrian (1 eseu).

Alte articole:   ANM: Caniculă, dar și furtuni în următoarele zile

SONY DSC„În meciul al doilea am dat piept cu Aurora Băicoi. Deși adversarul era mai slab cotat, jucătorii noștri au intrat în teren foarte concentrați, dornici de a obține încă o victorie, care să-i ducă cât mai aproape de primul loc. Întâlnirea a fost dominată de la început până la sfârșit de către formația noastră, care a reușit nu mai puțin de 5 încercări prin Chihaia Casian – 2, Pantilimon Sorin – 1, Murariu Adrian – 1, Gândac Ciprian – 1 și trei transformări – 2 Chihaia, 1 -Pantilimon. Rezultatul final 31-0 ne trimite cel puțin pentru o săptămână pe prima poziție a clasamentului, având însă acum noi un meci mai mult disputat”, a precizat și antenorul Gabriel Solcan, de asemenea, membru fondator al clubului.

Esaverajul clubului săcelean a fost impresionant:108 – 0. Săcelenii se pot mândri cu cea mai buna apărare, fiind singura echipa fără nici un punct primit și cu al doilea atac ca număr de puncte marcate. Mai este un singur hop, și anume duelul local cu RC Brașov, întâlnire ce se va disputa sâmbata viitoare.

„Nu concepem alt rezultat decât victoria, astfel încât să rămânem la sfârșitul turului pe locul 1”, ne-a spus Dragoș Andrei.
Lotul CSR Sacele deplasat la Bucuresti: 1. Todor Andrei, 2. Trifan Robert, 3. Tofan Razvan, 4. Stroia Razvan, 5. Borbea Daniel, 6. Dragomir Alexandru, 7. Enescu George, 8. Murariu Adrian, 9. Dragos Ianis, 10. Gandac Ciprian, 11. Vaduva Alexandru, 12. Chihaia Casian (cpt.), 13. Pantilimon Sorin, 14. Marin Valentin, 15. Savadan Dragos, 16. Marin George, 17. goston Daniel, Antrenori: Solcan Gabriel, Dragos Adrian, Rusu Silviu.
Conducerea clubuluia primit sprijin şi în această deplasare din partea Primăriei Săcele, Lic. George Moroianu, Lic. Victor Jinga, SC Instal Carpatica.

Alte articole:   Până în 4 septembrie brașovenii pot solicita înscrierea în Registrul electoral pentru alegerile locale

Dupa încheierea competiţiilor din această toamna, CSR Săcele nu va intra încă în vacanţă, ci va întreprinde o serie de activităţi în scolile din municipiu, urmărind astfel dezvoltarea rugby-ului şi la nivel şcolar. Se va organiza în colaborare cu conducerea Lic. George Moroianau, la începutul lunii decembrie, ediţia a doua a Cupei Moroianu la rugby tag, unde sperăm la o participare cât mai numeroasă.

CAMPIONATUL REGIONAL MUNTENIA

EDITIA  2015 – 2016

„U” 14 (2002-2003)

 

CLASAMENT  dupa etapa a VIII-a 07.11.2015                                                                                                                                                                             

Alte articole:   Trafic restricționat pe DN1, la intrarea în Făgăraș dinspre Sibiu, din 10 august
LOC  ECHIPA M V E I Es  PCT
1.  RUGBY  SACELE 8 7 1 118 23
2. CS TRIUMF – SOIMII 7 6 1 128 17 20
3. CSO  PANTELIMON 8 5 3 89 43 18
4. CSM-OLIMPIA 8 4 1 3 55 76 17
5.  RC BRASOV 8 4 4 55 72 16
6.  CS  DINAMO 8 3 5 60 50 14
7. CS  AURORA BAICOI 8 3 5 43 92 14
8. CSS  STEAUA 8 2 6 25 91 12
9. PCE  ILFOV 7 2 5 32 58 11
10. CNAV 8 1 1 6 37 143 11

    Legenda: M – meciuri; V – victorii; E – egaluri; I – infrangeri; Es – esaveraj;  PCT – puncte

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. 1)un BRAVO pt publicitatea facuta Rugbyului romanesc;
  2) un BRAVO echipei din Sacele si mai ales antrenorului.
  Rugbyul romanesc are nevoie stringenta de noi talente care ar putea readuce Romania in prima linie a Ovaliei.
  Actiunile laudabile ale celor implicati in Sacele trebuiesc multiplicate in toata tara si astfel in 3-4 ani vom putea vedea roadele.
  Cei care au putut urmari CM de Rugby anul acesta au putut realiza ce sport fantastic este Rugbyul, un adevarat sport barbatesc f important intr’o educatie sanatoasa a tinerilor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate