blog-logo

Două veşti bune: Cecilia Doiciu nu se mai ocupă de cultură, iar Festivalul de Dramaturgie oricum nu e afectat

Două veşti bune: Cecilia Doiciu nu se mai ocupă de cultură, iar Festivalul de Dramaturgie oricum nu e afectat
Cecilia Doiciu. foto: prinbrasov.com

Cecilia Doiciu. foto: prinbrasov.com

Întâlnire astăzi la Primăria Braşov pe tema demisiei conducerii de la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov, la care au participat primarul George Scripcaru, viceprimarul Ciprian Bucur, regizorul Claudiu Goga şi contabilul şef la teatrului.

Fără a fi cârcotaşi, există două veşti bune: primarul a luat decizia de a-i retrage atribuţiile Ceciliei Dociu din toate funcţiile şi atribuţiile pe care le deţine în instituţiile de cultură, iar organizarea Festivalului de Dramaturgie nu este afectată în niciun fel.

Contactat telefonic, viceprimarul Ciprian Bucur ne-a declarat că, reprezentanţii Primăriei au luat act de demisia conducerii teatrului şi au decis ca perioada de preaviz, care în cadrul conducerii poate ajunge până la 45 de zile. „Am stabilit că perioada de preaviz va fi până la sfârșitul acestei luni, pentru a nu fi afectată nu organizarea, ci desfășurarea Festivalului de Dramaturgie de la Brașov. Avem mai multe soluții pentru numirea unui director interimar și vom grăbi organizarea concursului pentru postul de manager al acestei instituții de cultură”, a precizat Bucur.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cîmpeanu: Evaluarea Națională și Bacalaureatul, “perfect adaptate” perioadei în care şcoala a fost afectată de pandemie 
 1. Anda Tabacaru Hogea 19 noiembrie 2015, 7:08 AM

  De ce buna? Opera Brasov, de care se ocupa tot doamna Cecilia Doiciu este foarte multumita de manageriatul dumneaei. Si Opera Brasov se afla in Festival, precum Teatrul Dramatic-refacut cu efortul doamnei Doiciu-si o asemenea decizie a Primariei detensioneaza Dramaticul si TENSIONEAZA Opera Brasov, in care muncesc 180 de oameni!!!!Nu e o deloc o veste buna, deci…

  Reply
 2. Dna. Hogea, va rog sa nu vorbiti in numele tuturor angajatilor filarmonicii.

  Ceea ce se intampla cu cultura Brasovului (de un sfert de secol de sefie Cici) e inadmisibil.

  Cum e posibil ca dansa sa vorbeasca si sa inteleaga ceva despre calificarea oricui pe pozitii de manageri ai institutiilor culturale cand ea nu are NICI O PREGATIRE care sa o califice in domenii culturale si de management?! Revoltator.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.