blog-logo

E oficial: Remus Mihăiţă a decedat după ce a consumat prea mulţi steroizi

E oficial: Remus Mihăiţă a decedat după ce a consumat prea mulţi steroizi

remus octavian mihaitaCampionul balcanic la culturism Remus Mihăiţă, decedat la finele săptămânii trecute în sala de fitness Professional Gym din Braşov, consumase foarte multe substanţe dopante, potrivit analizelor efectuate de către Agenţia Naţională Anti-Doping din Bucureşti.

Din analizele pentru proba de urină recoltată în cadrul autopsiei medico-legale, au fost identificate următoarele substanţe aflate pe Lista Interzisă 2015 a Agenţiei Mondiale Antidoping: metandienonă, nandrolon, trenbolon şi clenbuterol.

Agenţia Naţională Anti-Doping a precizat că imediat după acest incident s-a efectuat un control la sala de sport în cauză, societatea comercială Mezcom 95 SRL, care administrează spaţiul, care a mai fost amendată în 2012 cu suma de 15.000 de lei, pentru comercializarea suplimentului nutritiv cu denumirea comercială ”Jack3d”, care conţine o substanţă activă aflată pe lista substanţelor dopante de mare risc.

Alte articole:   Piața ”Semințe cu suflet”, la Biblioteca Județeană ”George Barițiu”. Expoziție, donație și schimb de semințe ale producătorilor agricoli

Sportivul Remus Mihăiţă, în vârstă de 38 de ani, se afla în sala de fitness de pe strada Alexandru Vlahuţă din Braşov, iar la un moment dat i s-a făcut rău, în timp ce se antrena, intrând în stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a sosit la locul incidentului, iar sportivul a fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, însă nu a răspuns manevrelor.

În pofida faptului că a fost găsit vânzând sportivilor substanţe interzise, patronul sălii – Ovidiu Mezdrea -este şi la această oră preşedintele Colegiului Central al Arbitrilor, presedintele Comisiei de Relaţii Internaţionale şi membru al biroului federal din cadrul Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.