blog-logo

Constantin Niță: „Nu va susţine nimeni un guvern apolitic timp de patru ani¨

Constantin Niță: „Nu va susţine nimeni un guvern apolitic timp de patru ani¨

constantin nitaPreşedintele PSD Braşov, deputatul Constantin  Niţă, a delcarat, astăzi, că nu crede că sunt posibile alegerile anticipate.

„Nu suntem de acord cu aceasă soluţie. În primul rand, este o solutie care contravine legilor in vigoare. Cat despre comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale, acest lucru nu este posibil, in viziunea chiar a Curtii Constitutionale, care a exprimat o opinie in acest sens. Nu in ultimul rand, aceasta ar fi o decizie care ar destabiliza tara. Oricum fara partide politice nu se poate vorbi de exercitarea democratiei, acestea fac parte din «regulile jocului». Nu putem vorbi de guvern de tehnocrati, decat ca tranzitie temporara pana la alegeri care sa acorde mandate parlamentare tot unor partide. Nu va sustine nimeni un guvern apolitic timp de patru ani”, a precizat șeful social-democraților brașoveni.

Alte articole:   Excursie la Racoș pentru 14 elevi din Brașov prin programul „Vacanța artelor la muzeu”

El spune că oamenii vor sa înfiinteze noi partide, ceea ce e posibil, dar există pericolul ca la putere sa fie adus un partid precum Syriza din Grecia, care s-a afirmat ca un partid anti-sistem și a sfârsit cu luarea unor măsuri dure: „Unele propuneri venite din strada trebuie analizate, sunt pertinente, altele sunt un dezastru. Un guvern responsabil trebuie sa ia in calcul unele idei de acolo”.

Despre înnoirea clasei politice, Constantin Niță spune că nu vede de ce colegii lui de generatie nu s-ar retrage: „Eu am și anunțat ca nu voi mai candida la anul. Trebuie sa vedem însă ce punem în loc, nu toţi politicienii de la partidele de acum sunt incapabili, sunt peste tot oameni care au o anumită valoare”.

Alte articole:   Studenții brașoveni, pregătiți pentru a intra în Circuitul de la Barcelona - Catalunya

În ceea ce priveşte înlocuirea lui Marius Dunca din fruntea Protecţiei Consumatorului, liderul PSD Brașov spune că „a fost o greseala. Nu cred că a avut vreo implicare, vreo vina in acel incident tragic. Vreau sa-i multumesc public pentru activitatea lui. Tinerii pe care i-am promovat nu m-au facut de rusine”.

Distribuie dacă îți place!
  1. Un mare idiot Nita, ce sa astepti de la el?!? C. Nita, cel care a furat si pradat o mare parte din ce avea Brasovul dupa perioada comunista ajunge sa dea lectii de politica, eventual economica. Nu degeaba a ajuns de la barman la prof, universitar, jegosul. Nu il agreez deloc pe Dragnea,dar m-am bucurat ca i-a dat un sut in fund acestui netrebnic pe nume Nita. MAi omule ,tu te uiti in oglinda, tu vezi ce fata de hot si ne fraier ai?!?MA rog pentru tine nu conteaza. Sper sa nu mai ajungi in nici o functie publica si sa mergi la puscarie, acolo unde iti este locul pentru hotiile pe care le-ai facut.
    Guvern de Tehnocrati cere Strada pentru ca acestia pot conduce fara influneta nefasta a partidului, adica a mafiei care fura din banii publici. Si asta e valabil pentru toate partidele , nu numai psd. Dar nu o sa poti intelege aceste lucruri pentru ca voi, parventi de doi bani, ati muls si furat si doriti asta tot prin neica nimeni, adica politiceni pusi in functii si posturi caldute.

    Reply
  2. Nimeni nu o sa mai sustina partidele actuale cu hotii din conducere. Strada cere o schimbare si asta inseamna OAMENI NOI. Cei vechi sa plece acasa sau la puscarie dupa caz. In cazul PSD: sa plece cei doi Nita, Dunca, Lupu, Ghirda, Chiriac, Popa, Susanu etc. Iar la carma partidului sa vina cei care au stat pe tusa sau oameni noi din afara partidului. Asta vrea strada domnule Nita. Ce-i asa greu de inteles?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.