Aproape 300 de brașoveni au mers luni să doneze sânge

Aproape 300 de brașoveni au mers luni să doneze sânge

donare de sangeAproape 300 de persoane au mers, luni, la Centrul de Transfuzii Sanguine din Braşov pentru a dona sânge pentru victimele incendiului din clubul bucureştean Colectiv, programul de lucru al centrului fiind prelungit din cauza afluxului de donatori.

De la deschiderea Centrului de Transfuzii Sanguine din Braşov, la ora 7.30, au donat sânge peste 200 de persoane şi, deşi programul cu publicul se termină, în mod normal, la ora 13.00, acesta a fost prelungit pentru a permite tuturor celor care au venit să doneze sânge.

„Astăzi au venit să doneze sânge peste 270 de persoane. În mod obişnuit avem 60-70 de donatori pe zi, dar astăzi am prelungit programul până după ora 14.00 pentru a-i prelua pe toţi cei care au dorit să doneze”, a spus dr. Laurenţia Florea, director al Centrului de Transfuzii, citată de Mediafax.

Reprezentanţii Centrului îi sfătuiesc pe braşoveni să vină şi în următoarele zile deoarece va fi nevoie de donatori şi în perioada următoare, sângele recoltat expirând într-un interval de 30 – 42 de zile.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ordonanța de urgență privind alegerile anticipate, respinsă
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.