Atomei, după tragedia din Capitală: „Nesimțiții din administrația locală din București spun că «autorizația de funcționare este formală»”

Atomei, după tragedia din Capitală: „Nesimțiții din administrația locală din București spun că «autorizația de funcționare este formală»”

Îmi pare rău dar nu mă pot abține! Văd la TV niște nesimțiți din administrația locală din București care spun că «autorizația de funcționare este formală și se emite în baza unor documente sumare și doar a unei plăți de taxe», și nu stă în competența reprezentanților instituțiilor dânșilor alte chestiuni de autorizare. Voi vorbiți serios? Băi nesimțitilor, măcar nu încercați să mințiți în fața întregii țări! Ca să înteleagă minciuna cei neavizați și totodată procedurile legale, mai jos se găsește link-ul cu documentele necesare pentru emiterea unei astfel de autorizații”, a răbufnit pe pagina de Facebook fostul viceprimar Adrian Atomei.

atomei adrian

Iată lista actelor necesare pentru autorizare, conform site-ului Primăriei Brașov:

 • Acorduri/avize/autorizari/licente speciale specifice exercitiului comercial desfasurat, dupa caz; a) aviz/autorizație de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică Brașov (str. M. Kogălniceanu nr. 11), b) aviz/autorizație de securitate la incendiu de la I.S.U. Brașov (str. Școlii nr. 4), c) aviz/autorizație de funcționare de la Agenția pentru Protecția Mediului Brașov (str. Politehnicii nr. 3)
 • Extrasul CF cu inscrierea functiunii de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta. Exceptie fac situatiile in care punctul de lucru se afla intr-o constructie provizorie (chiosc), pentru care este necesara numai autorizatia de construire pentru amplasarea chioşcului;
 • Contract de salubritate si copie dupa factura si chitanta aferenta, din luna precedenta celei in care se depune documentatia;
 • Acordul tuturor proprietarilor pentru folosirea partilor comune aflata in indiviziune (declaratie notariala privind acordul si cuantumul partilor de uz comun pentru fiecare coproprietar), daca este cazul. Daca nu sunt si alti proprietari se va completa o declaratie pe propria raspundere.
 • Notificarea orarului de funcţionare. În cazurile în care activitatea de la punctul de lucru supus autorizării depăşeşte ora 22.00, solicitantul va depune acordul notarial al persoanelor care îşi au domiciliul sau sediul in imobilul în cauză şi în vecinătatea acestuia.
Alte articole:   Un urs a intrat, aseară, într-o curte din Predeal

În acest context, întrebarea care se pune: oare toate cluburile din Braşov funcţionează legal?

Loading...
 1. Oare toate beciurile de pe Republicii respecta normele PSI ?? O singura usa de 70 cm este suficienta pentru evacuare?

  Reply
  • caz asemanator reclamat la primaria Brasov la politia locala din cauza zgomotului produs intr-o bodega de langa locuinta mea si raspunsul a fost LOCALUL RESPECTIV ARE URMATORUL PROGRAM…….. Nu avea nici o legatura cu acea reclamatie.Deci este si la Brasov nu numai…..deci????e pe pile,cunostinte si relatii

   Reply
 2. Bun venit in Romania reala, Adrian!

  Reply
 3. Adrian Atomei: Un om integru, cu coloana vertebrala, cum putini politicieni mai sunt…
  Pacat ca nu si-a continuat activitatea ca viceprimar, o fi deranjat prea mult si l-au inlocuit…cu un combinator politic!
  Rusine PNL !!!

  Reply
 4. Domnule VicePrimar uitativa si in ograda dumneavoastra ,si in Brasov sant probleme va dau exemplu barul de pe strada Bronzului nr7 bl 509B sc AsiB,unde functioneaza un cafe bar din martie 2014,fara autorizatie emisa de Primaria Brasov ,in CF este scris spatiu comercial darnu este destinat pentru alimentatie publica,pentru a intra in legalitate trebuie schimbat CF ul dar cu acordul locatarilor prin act notarial ,mai relatez din cauza acestui bar sufera doua scari din cauza fumului de tigara care ajunge in apartamente ,zgomotul produs de clienti si de bilele de biliard ,nu in ultimul rand nerespectarea orarului de functionare 9-22,mai nou se deschide la ora 8si tine pina peste ora 24.Dupa nenumarate reclamatii catre institutiile locale pentru inchiderrea acestui local nimeni nu a facut nimic,ba din contra administratorul sfideaza locatarii fara rusine.Acum va intreb Domnule Viceprimar unde este dreptatea ,sa nu putem sta linistiti in apartamentele noastre dupa o zii de munca din cauza unor iresponsabili .Sa va fie rusine ,ca organe administrative ar fii trebuit sa inchideti acest loca dar poate ca in al 12 lea ceas cineva se va sesiza si va face dreptate.EU as dori sa veniti in apartamentele afectate dupa ora 20 si sa dormiti o noapte aici sa vedem daca va convine

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap