10 ani de pază și ordine la Consiliul Județean Brașov

10 ani de pază și ordine la Consiliul Județean Brașov

Prefectura-BrasovDirecţia de Pază şi Ordine a Judeţului Braşov sărbătoreşte, în data de 1 noiembrie, 10 ani de activitate. Aceasta a fost înfiinţată în anul 2005 de către Consiliul Judeţean Braşov prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici, pentru paza unor obiective care aparţin domeniului public şi privat al judeţului şi a ordinii din incinta acestora.

În prezent, Direcţia asigură paza şi ordinea în incinta Consiliului Judeţean, a unor instituţii aflate în subordinea acestuia, precum şi a unor importante obiective turistice cum ar fi : Bastionul Graft, Bastionul Ţesătorilor şi cel al Postăvarilor, Turnul Alb şi Turnul Negru , Poarta Ecaterinei sau Strada Sforii.

„Direcţia de Pază şi Ordine a Judeţului Braşov este o instituţie publică finanţată integral din venituri proprii, în baza contractelor de prestări servicii de pază încheiate cu beneficiarii. Suntem, de asemenea, prezenţi cu agenţi de pază şi în trei unităţi administrativ teritoriale, Comăna, Ormeniş şi Ticuş, ca şi în cadrul Centrului Militar Zonal, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, al Centrului de Transfuzie Sanguină Braşov , al BRD Groupe Societe Generale Braşov şi al Şcolii Gimnaziale nr.14 Braşov”, a precizat Nicolae Sfreja, directorul instituţiei. În prezent, Direcţia de Pază are 120 de angajaţi.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap