blog-logo

În sfârșit, Bepco a reluat furnizarea apei calde

În sfârșit, Bepco a reluat furnizarea apei calde

tetkron Bepco incalzireBepco SRL, principalul producător de energie termică în cogenerare pentru sistemul centralizat de încălzire din Braşov, a anunțat că în urma negocierilor pe care le-a purtat cu reprezentanții municipalității și Tetkron a fost semnat Acordul de Reluare a Producției de Energie Termică, ce include termenele de eșalonare a sumelor restante de plată în valoare de 19.291.113,75 lei, precum și alte prevederi legate de responsabilitățile părților.

Acordul, între Bepco, Tetkron și Municipiul Brașov prevede în mod expres plata sumei de 7,6 milioane lei până la data de 30.10.2015.

DE asemenea, a fost semnat Contractul Actualizat de Vânzare-Cumparare Energie Termică între Bepco și Tetkron, conform reglementarilor ANRE transmise prin Ordinul 122/2013.

Alte articole:   Opt case tradiționale din Prejmer, reabilitate cu bani din PNRR 

În acest context, motoarele de cogenerare care produc energie electrică și termică au fost pornite joi seară, iar energia termică este livrată către Tetkron începând cu ora 20.00.

Distribuie dacă îți place!
  1. Dimineata la 9.00 inca nu curgea apa !

    Reply
  2. asta inseamna ca Tetkron are si caldura si apa calda. Brasovenii nu! Iar debransari nu sunt permise din 15 august. La dispecerat la Tetkron spun la telefon ca e caldura si apa calda. Deci la ei e! Dar la brasoveni, nu.

    Reply
  3. nici azi, 02.noiembrie.2015 nu e caldura si apa calda, deci nici poveste de 30.10! La Dispecerat Tetkron au schimbat mesajul: in Cartierul Florilor deocamdata nu! Si NU SE STIE CAND SI DE CE!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.