Emil Niță: Aeroportul de la Brașov ar putea fi gata în patru ani

Emil Niță: Aeroportul de la Brașov ar putea fi gata în patru ani

emil nitaDeputatul PSD Emil Niță a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că Aeroportul Internațional de la Ghimbav ar putea fi finalizat în termen de patru ani.

„Din punctul meu de vedere, trebuie să se ajungă la un parteneriat public – privat, care este soluția cea mai bună. Bine ar fi să contribuie și Guvernul, dar în Master Planul de la Transporturi nu sunt prevăzuți bani pentru construirea de noi aeroporturi, dar voi face lobby să primim bani. Pe de altă parte, pentru asigurarea montajului financiar pentru această investiție trebuie ca să contribuie și Primăria Brașov, și consiliile județene Covasna și Harghita, pe lângă Consiliul Județean Brașov. De asemenea, ar trebui ca și cheltuielile pentru investiții la Consiliul Județean Brașov să fie prioritizate pentru aeroport, care să devină operațional cât mai repede și ulterior să se facă alte investiții conexe Aeroportului și să se extindă”, a delcarat Emil Niță.

Alte articole:   1145 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. 60 de cazuri depistate la Brașov

În altă oridne de idei, acesta a anunțat că va candida pentru un nou mandat de deputat la următoarele alegeri parlamentare. El spuen că s-a întâlnit cu brașovenii, în special în piața agroalimentară unde își face cumpărăturile, și oamenii sunt mulțumiți de măsurile luate de Guvern, exemplificând cu reducerea TVA la alimente. În ceea ce privește candidatul PSD la Primăria Brașov, el a susținut că nu cunoaște rezultatele sondajului intern, dar până în decembrie va fi anunțat candidatul oficial al social-democraților.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate