Femeie jefuită în tren. A fost bătută şi tăiată pe faţă pentru 20 de lei

Femeie jefuită în tren. A fost bătută şi tăiată pe faţă pentru 20 de lei

catuseFemeia de 33 de ani a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată în trenul care venea de la Racoş la Braşov. A fost lovită, ameninţată şi tăiată.
Femeia venea spre Braşov pentru a-şi vizita sora. Trenurul care circulă pe ruta Racoş –Braşov este de multe ori plin de oameni de etnie romă. Femeia a fost abordată de un bărbat care călătorea alături de concubina sa, dar şi de fiica lor de 13 ani. Bărbatul i-a cerut bani, iar când femeia a refuzat a început să o lovească. A tăiat-o apoi cu un briceag în zona urechii.

Concubina agresorului a lovit-o şi ea pe femeia după care, alături de fiica ei au început să scoată tot din geanta victimei. I-au luat telefonul mobil şi 20 de lei. Niciun călător nu a avut curaj să intervină. Şeful de tren a încercat să o salveze pe femeie, dar agresorii au fost extrem de violenţi. La prima staţie a chemat poliţia, dar cei trei au reuşit să fugă. Au fost însă prinşi imediat de poliţişti şi acum sunt acuzaţi de tâlhărie.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Depozitul Ecologic de Deşeuri Braşov, centru de bune practici în depozitarea finală a deşeurilor municipale la nivelul României şi al Europei Centrale şi de Sud-Est
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.