La CORESI Shopping Resort luna noiembrie aduce job-uri noi in INGINERIE si IT!

La CORESI Shopping Resort luna noiembrie aduce job-uri noi in INGINERIE si IT!

computerPe 6-7 noiembrie 2015, peste 20 de companii prezente la targul de joburi pentru ingineri si experti IT-BESTEngineer, te asteapta in intervalul orar 10.00-18.00 in zona Piata cu Copaci!

Cea dea 5 a editie a BESTEngineer Brasov aduce un numar mare de angajatori si o varietate de job-uri pentru candidatii cu experienta,  dar si stagii de practica si burse platite pentru studenti!

Cine angajeaza la BESTEngineer?

O parte dintre expozantii editiei de toamna prezenti la BESTEngineer sunt: Continental Corporation, Autoliv România, MIELE, Benchmark electronics, CERNER, Elektrobit, Hutchinson, EIRTIGHT, ICCO Systems, Premium Aerotec, CANAM Group, TRIGO Group, ICCO Energ, Stabilus, PSS, CRH (fosta Lafarge), Kastamonu Romania, ISKO Romania, HRC,  APT, Teaching  s.a.

Intr-un cadru placut, in cele doua zile de eveniment, reprezentatii companiilor angajatoare iti vor da informatii despre cele peste 300 de oferte actuale de angajare sau despre proiectele viitoare din a carei echipa poti face parte chiar tu!

Iti dam intalnire la BESTEngineer, pe 6-7 noiembrie 2015, la Coresi Shopping Resort, iar pana atunci, noutati legate de pozitiile vacate sau ultimii expozanti inscrisi poti gasi pe site-ul evenimentului www.bestengineer.eu sau pe pagina de facebook!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Întreruperi de curent în Părău,Victoria și Brașov, astăzi și mâine
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.