Razie la Teliu: țigări netimbrate și sute de kilograme de preparate din carne expirate

Razie la Teliu: țigări netimbrate și sute de kilograme de preparate din carne expirate

razie_politiePolițiștii brașoveni au organizat o acţiune cu efective mărite pe raza comunei Teliu, la care au participat jandarmi, comisari de la Protecția Consumatorului și angajați ai Electrica Braşov.

„Acțiunea a urmărit asigurarea și menținerea unui climat de ordine şi siguranţă civică, diminuarea fenomenului infracţional și verificarea legalității actelor de comerț”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

În cadrul acestei razii au fost legitimate 57 persoane, au fost controlate 22 autovehicule și aplicate 28 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 49345 lei. Polițiștii au constatat  trei infracţiuni de sustragere energie electrică, prin folosirea unor instalaţii artizanale în scopul racordării la reţeaua electrică, persoanele depistate fiind cercetate în stare de libertate.

De asemenea, tot cu această ocazie au fost confiscate 265 kg preparate din carne, expuse spre comercializare, având termenul de valabilitate expirat. Comisarii de la Protecția Consumatorului au decis suspendarea temporară a activităţii la magazinul alimentar găsit în neregulă, pentru condiții ilegale de comercializare a produselor alimentare. Tot cu această ocazie, polițiștii au confiscat 500 de ţigări scoase la vânzare fără documente de provenienţă.

Alte articole:   Motociclist lovit de un autoturism
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap