blog-logo

publicitate

Bepco, la ceas de seară: Nu sunt îndeplinite toate condițiile pentru reluarea furnizării de agent termic

Bepco, la ceas de seară: Nu sunt îndeplinite toate condițiile pentru reluarea furnizării de agent termic

tetkron Bepco incalzireConducerea societății Bepco SRL a transmis vineri seară un comunicat de presă că, pentru reluarea furnizării de apă caldă și căldură către brașovenii racordați la sistemul centralizat de încălzire, nu sunt îndeplinite toate condițiile stabilite conform negocierilor pe care Bepco le-a purtat cu reprezentanții municipalității și cei ai societății Tetkron.

Astfel, cei de la Bepco condiționează reluarea furnizării agentului termic doar după semnarea Contractului Actualizat de Vânzare-Cumparare Energie Termică între Bepco și Tetkron, conform reglementarilor ANRE transmise prin Ordinul 122/2013, semnarea Acordului de Reluare a Producției de Energie Termică, ce include termenele de eșalonare a sumelor restante de plată în valoare de aproximativ 19,2 milioane lei, precum și alte prevederi legate de responsabilitățile părților. Acordul prevede în mod expres plata sumei de 7,6 milioane lei până la data de 30.10.2015 și plata de către Tetkron către Bepco a sumei de 400.000 lei până la data de 23.10.2015, astfel încât Bepco să transfere suma respectivă către furnizorul de gaz GDF Suez.
În acest moment, mai spun cei de la Bepco, a fost îndeplinită doar plata sumei de 400.000 de lei (plată făcută vineri, după cum a anunțat și viceprimarul Ciprian Bucur). De asemenea, Consiliul Local Bra;ov, convocat în ședință deândată astăzi, pentru ora 10.00, va ratifica Acordul de Reluare a Producției de Energie Termică. În schimb, nu se știe când se va semna Contractul Actualizat de Vânzare-Cumparare Energie Termică între Bepco și Tetkron (chestiune care, poate, va fi clarificată în plenul ședinței de astăzi).
„După îndeplinirea procedurilor legale necesare, așteptăm să fim convocați pentru semnarea acestor documente. Vă vom informa, în continuare, asupra stadiului îndeplinirii condițiilor mai sus menționate. Menționam că echipa Bepco este disponibilă în această perioadă 24 h din 24, în vederea reluării furnizării de apă caldă și căldură către brașovenii racordați la sistemul centralizat de încălzire”, mai spun reprezentanții Bepco în comunicatul de presă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încep reînscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2022 – 2023 
  1. Bah sunteti niste gunoaie.Bebco,Tektron si conducerea primariei ! Nu e posibil sa lasati oamenii atata timp fara apa calda si caldura.Daca nu aveati voi , se remedia problem intro saptamana maxim . Jegurilor!

    Reply
  2. chiar nu e in stare nimeni sa ia nicio masura?
    isi bat joc de noi si tacem?
    cine sunt reprezentantii bepco? de ce nu ii nominalizam?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.