blog-logo

publicitate

Dacă totul decurge conform planului, apă caldă de sâmbătă, căldură de luni

Dacă totul decurge conform planului, apă caldă de sâmbătă, căldură de luni
Ciprian Bucur, Foto: Andrei Paul

Ciprian Bucur, Foto: Andrei Paul

Viceprimarul Cirpian Bucur ne-a declarat că astăzi se vor vira în contul escrow al societății de transport energie termică, Tetkron SRL (convenit cu producătorul de energie termică, Bepco SRL), suma de 400.000 de lei.

„Conform negocierilor pe care le-am avut cu reprezentanții Bepco, după ce aceştia vor primi confirmarea că s-a făcut plata, în cel mai scurt timp trebuie să se reia furnizarea agentului termic către populaţie. Potrivit discuţiilor, sâmbătă ar trebui să se dea drumul la apă caldă, iar luni cel târziu la încălzire, dacă asociaţiile vor solicita furnizarea de agent termic. Trebuie precizat că Tetkron a făcut verificările instalaţiilor de transport, pentru a evita posibile avarii”, ne-a declarat Ciprian Bucur.

Alte articole:   FLORETĂ Corona Brașov, pe podium la Cupa Aramis

În altă ordine de idei, Liviu Mosora, în sezonul rece, odată începută alimentarea, aceasta nu mai poate fi întreruptă până la sfârşitul lunii martie.

Distribuie dacă îți place!
  1. În altă ordine de idei, Liviu Mosora, în sezonul rece, odată începută alimentarea, aceasta nu mai poate fi întreruptă până la sfârşitul lunii martie.”

    deci doar atat. incredibil. trecand peste analfabetism , va dati seama ce ni se intampla? pana la sfarsitul lunii martie o sa contribuim toti la bunastarea lui mache.

    hai pe bune?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.