blog-logo

Ellie White va cânta pentru copiii cu autism din Brașov!

Ellie White va cânta pentru copiii cu autism din Brașov!

Ellie White autism Brasov Asociația “Rază de Speranță”, alături de Asociația “TheoEmyDor” și cu sprijinul Asociației “Suport” și a prietenilor noștri de la „Papuci pentru copii”, vă anunță cu bucurie organizarea evenimentului caritabil Balul “Inimi albastre” în beneficiul copiilor diagnosticați cu AUTISM. Gala va avea loc vineri, 23 octombrie, în sala barului de noapte Aro Palace, începând cu ora 19.00. Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate exclusiv pentru susținerea și continuarea programelor de terapie de recuperare pentru beneficiarii Asociației “Rază de Speranță”: 50 de copii și tineri diagnosticați cu tulburări din spectrul autist, alături de 17 specialiști în psihologie, psihopedagogie, kinetoterapie și logopedie.

Generozitatea este calitatea omului de a dărui, de a iubi binefacerea, de a fi ospitalier, de a-i ajuta pe cei în nevoie, în mod dezinteresat!

AUTISM! Un diagnostic care aduce frică, panică, sentiment de neputință pentru părinți și de multe ori, deznădejde! Din păcate, în ultimii ani numărul românilor care primesc această veste a crescut constant. Viaţa prinde brusc și brutal o altă direcţie și un drum nou se deschide! Familia este din acel moment obligată să lupte pe mai multe fronturi: cu necunoscutul AUTISM, cu informaţiile insuficiente de multe ori, cu TIMPUL care trece în defavoarea recuperării celui mic dacă nu se intervine precoce, dar, mai ales, cu societatea care încă nu este deschisă să înţeleagă ce înseamnă un copil AUTIST – este doar un mod DIFERIT de a vedea și trăit în această lume.

„Copiii, tinerii și adulții diagnosticați cu o tulburare din spectrul autist au nevoie de o diagnosticare timpurie și intervenție precoce pentru a le crește șansele de recuperare și integrare socială. Părinții care duc lupta cu AUTISMUL au nevoie de susținerea celor de lângă ei pentru a întrezări o rază de speranță. Dacă un copil tipic spune natural „Mama”, părintele unui copil cu autism poate aștepta și câțiva ani, și doar după multe ore de terapie, micuțul său va putea rosti „Mama”. Bucuria și împlinirea unei astfel de clipe nu pot fi surprinse în cuvinte! Pentru astfel de momente avem însă de susținea și implicarea voastră, dragi prieteni! Doar cu ajutorul vostru putem crea o lume mai bună și mai frumoasă, cu toleranță, respect, iubire și generozitate pentru copiii noștri! Vă așteptăm cu drag alături de noi!”, a declarat Diana Niță, președintele Asociației „Rază de Speranță”.

Mai multe informatii despre bal găsiți accesând acest link:

https://www.facebook.com/Balul-Inimi-albastre-898577690211040/timeline/

Alte articole:   Tânărul plecat dintr-un spital brașovean a fost găsit

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.