blog-logo

Taximetrist ameninţat cu cuţitul şi tâlhărit la Hălchiu

Taximetrist ameninţat cu cuţitul şi tâlhărit la Hălchiu

catuseProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus în data de 20 octombrie 2015 punerea în mișcare a acțiunii penale în cazul Ionescu Mihai pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că în seara zilei de 16.10.2015, în jurul orelor 20.30, inculpatul Ionescu Mihai a solicitat persoanei vătămate U.V., care  presta servicii de taximetrie, să-l transporte până în localitatea Hălchiu, iar aici, după ce a dirijat-o pe persoana vătămată către un drum de ţară situat în mijlocul câmpului, a ameninţat-o pe aceasta cu un cuţit pus în jurul gâtului, pentru a-i da telefonul mobil şi suma 2500 lei”, a precizat procurorul Alina Comăniţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   Stația de asfalt din Bartolomeu se mută lângă FIN-ECO. Poluarea, plimbată dintr-un colț în altul al orașului

Marţi, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul IPJ Braşov- Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate