blog-logo

VIDEO Elev bătut cu o carte şi cu picioarele de o profesoară, la un liceu din Victoria

VIDEO Elev bătut cu o carte şi cu picioarele de o profesoară, la un liceu din Victoria

Incidentul a avut loc la ora de informatică, la Liceul Ion Codru Drăguşanu, din oraşul braşovean Victoria, şi au fost filmate cu telefonul mobil de unul dintre elevi.

„Doamna profesoară le prezentase elevilor de la clasa a XII-a un program nou, era suprasolicitată şi tensionată şi a avut o ieşire regretabilă pe fond nervos. Doamna profesoară a recunoscut că a greşit, a dat o notă explicativă, luni a intrat în Comisia de administraţie, iar cazul va fi analizat în Comisia de disciplină. În câteva zile vom afla la ce concluzie s-a ajuns. Îmi pare tare rău pentru ce s-a întâmplat, a fost o ieşire total nepotrivită cu situaţia şi cu meseria de dascăl“, a declarat Gabriela Liliana Lepădat, directorul Liceului ”Ion Codru Drăguşanu“ din Victoria, citată de Bună Ziua Făgăraş.
Directorul liceului a mai spus că, până în prezent, nici părinţii şi nici elevul care a fost lovit nu au depus plângere împotriva cadrului didactic.
„Nu s-a mai întâmplat până acum un astfel de incident şi nu vrem să pătăm imaginea liceului nostru“, a precizat Gabriela Liliana Lepădat, citată de Mediafax.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primarul din Comăna, reținut după ce a amenințat cu moartea doi ofițeri de poliție

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate