blog-logo

„Toxic Love” la Teatrul Particular

„Toxic Love” la Teatrul Particular
doina roman teatrul particularTeatrul Particular Brasov vă invită joi, 22 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Particular Brasov, în Piata Enescu nr. 2, la spectacolul „Toxic Love”, pe un text de Sorin Misiriantu.
Este o poveste de dragoste începută fulgerător într-un bar. Dora, profesoară de sport, Tony, pictor, doi oameni cu personalități puternice, inteligenți, pornesc la drum într-o relație care părea perfectă.
Cine este vinovat de decăderea unui cuplu care părea că a atins sublimul? Întrebări grave, o temă majoră de meditație pentru toate vârstele, acesta este, pe scurt, „Toxic Love”.
Spectacolul a fost prezentat la Festivalul Vlahia în 2012, Festivalul International de Teatru Scurt Oradea – 2013, Festivalul International de Teatru Independent Sibiu – 2014, Zilele Culturii la Busteni 2013 si 2015.
Rezervari 0722.917.532. Pret bilet: 25 lei anticipat/ 30 lei în ziua spectacolului. Preţul biletului pentru elevi şi studenţi: 15 lei. Biletele în avans se găsesc la Teatrul Particular Braşov!
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sânzienele sau Drăgaica. Tradiții și superstiții. Cum să te ferești de iele

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate