blog-logo

Oameni de lângă noi: Andrada Istrate

Oameni de lângă noi: Andrada Istrate

andrada istrate.3jpgÎncepând de astăzi, newsbv.ro își propune să prezinte poveștile brașovenilor care nu sunt vedete, sunt oameni simpli, care fiecare are ceva de spus, sub titlul generic „oameni de lângă noi”.

Povești de viață scrise fără înflorituri, cu speranțele și idealurile fiecăruia.

Andrada Istrate are 26 de ani. S-a născut în Braşov. La Revoluţie avea patru luni şi era în Poiana Mare, alături de tatăl ei, care era DJ la mai multe hoteluri din staţiune. De fapt, tatăl ei aşa a cunoscut-o pe mama Andradei. Tata era DJ la discoteca din Capra Neagră, iar mama balerină.

A primele clase la Liceul de Artă, apoi Liceul Ssportiv şi Liceul de Construcţii, la Arhitectură. „După ce am terminat liceul, am plecat în lume. Mi-a plăcut să călătoresc. Am opt ani de când am văzut o mulţime de locuri în patru ţări: Italia, Anglia, Spania şi Austria. Nu mi-a fost ruşine să lucrez. Am fost ospătar, promoter, barman, fotograf şi DJ. În acest timp am învăţat să fac spectacol ca DJ, în cel mai mare club din Mallorca, unde vin zilnic peste zece mii de oameni. Sunt super petreceri acolo. Este vorba despre Rezident Mega Parc Mallorca”, ne povesște Andrada.

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în Râșnov

De doi ani studiază inforenergetica, la Fundația „Sfântul Andrei” din Brașov: „Inforenergetica este o știință de frontieră a medicinei alternative. Pune cap la cap medicina, fizica chimia, psihologia. Este o știință pentru minte, trup și suflet”.

Pentru viitor își dorește să deschidă un cabinet unde să tratez oamenii și să își dadă de pasiunea pentru muzică. „Am încercat să fac o afacere, în urmă cu câțiva ani. Am avut un club timp de aproape trei ani pe Cetățuie, dar taxele foarte mari care trebuiau plătite la stat m-au determinat să renunța rapid la afacere. Acum, peste o lună plec în Austria, ca DJ. Mai precis la Saalbach, unde a fost anul trecut campionatul mondial de schi, caer este o stațiune de iarnă. Acolo, un DJ căștigă, în medie, 2000 de euro, dar voi lucra și ca barman, part time, unde voi primi 3% din încasările clubului. Am lucrat ca fotograf la ei anul trecut și m-au chemat în echipa lor și în acest an”, ne spune Andrada Istrate.

Alte articole:   Festivalul Cepei Roșii, la Mândra. Vlăduța Lupău și Mihai Teacă, invitați speciali 

CLICK pe poze pentu a se mări!

Ce sporturi și sportivi îți plac?

Atletismul, înotul, tenisul de câmp. Ca sportive, de când eram mică am îndrăgit-o pe Gabriela Szabo şi îmi mai place Cătălina Ponor…

Ce filme, cântece, actori și muzicieni te definesc?

Cel mai mult îmi place DJ-ița Nina Kravitz, ca actriță –  Meg Ryan. În general, îmi plac muzica electronică şi jazz-ul.

Ce părere ai despre politică și politicieni?

Niciodată politica nu a fost îndreptată în interesul oamenilor. Cred că ultimul conducător al românilor care a făcut ceva şi a fost conştient de misiunea lui a fost Ştefan cel Mare. Politica este o mascaradă şi nu cred că o să îmi schimb părerea n ciodată. Ni se spun mereu aceleaşi minciuni, aceleaşi vorbe goale…

Ce ai face primul lucru dacă ai fi primar?

Aş crea un centru foarte mare, unde să fie adunaţi toţi oamenii străzii şi animalele fără stăpân. Acolo oamenii străzii  să aibă un adăpost unde să doarmă şi să li se asigure hrană, dar şi de lucru, să aibă grijă de animale. Degeaba avem un oraş frumos dacă avem ţigani şi copii care cerşesc peste tot.

Alte articole:   România a donat peste un milion de pastile de iodură de potasiu Republicii Moldova

Ce ai face primul lucru dacă ai fi președintele României?

Primul lucru… Aş supune la referendum să ieşim din Uniunea Europeană, pentru că statele nu mai sunt independente. Nu putem spune că vom avea o funcţionare a ţărilor pe acelaşi principii, în contextul în care popoarele sunt total diferite. UE este o mare păcăleală. Nu trebuie să existe un monopol la puterii, să ni se comande ce să facem. România trebuie să fie un stat independent, aşa cum scrie în Constituţie, nu să executăm ordinele celor de la Bruxelles…

Distribuie dacă îți place!
 1. „Aş supune la referendum să ieşim din Uniunea Europeană” si in acelasi timp lucreaza in strainatate. Sa speram ca nu ajunge presedinte.

  Daca iesim nu o sa te mai duci DJ prin Austria si Spania.

  Reply
  • dar cumva japonezii si americanii care circula liberi in lume sunt cetateni U.E.?? mai citeste inainte sa deschizi gura!! dar asa sunteti majoritatea, sclavoi si slugoi pana la capat…

   Reply
   • poate pentru ca Japonia si SUA nu sunt suspecte de coruptie in orice nivel al birocratiei. Si toti aia care „circula liber” nu se duc la munca ca romanii.

    Reply
 2. Doua chestiuni:
  1. promovand tineri cu mintea ratacita nu trebuie sa ne miram de rezultate.
  2. Citind ce au fost parintii in 1989 si in ce mediu lucrau ei (fostii securisti si informatorii lor stiu de ce!) nici nu e de mirare ca fata are asemenea conceptii.

  Reply
 3. are si idei bune din punctul meu de vedere:

  „Niciodată politica nu a fost îndreptată în interesul oamenilor. Cred că ultimul conducător al românilor care a făcut ceva şi a fost conştient de misiunea lui a fost Ştefan cel Mare. Politica este o mascaradă şi nu cred că o să îmi schimb părerea n ciodată. Ni se spun mereu aceleaşi minciuni, aceleaşi vorbe goale…

  -asta e adevarul

  Reply
 4. „Aş supune la referendum să ieşim din Uniunea Europeană”

  -„UE este o mare păcăleală.”

  -de acord 100%

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.