200.000 de lei, nota de plată pentru abuzurile la facturare ale GDF Suez

200.000 de lei, nota de plată pentru abuzurile la facturare ale GDF Suez

gdf suezAutoritatea Naţională pentru Reglementare în domeniul Energiei a amendat compania furnizoare de gaze naturale GDF Suez pentru noul tip de factură introdus în ultimele luni micilor consumatori.
Proiectul intitulat „Transmitere 3 facturi simultan” – pentru 3 luni consecutive în avans” – nu fusese aprobat de ANRE, astfel că Autoritatea a aplicat o amendă de 200 de mii de lei şi a interzis utilizarea acestui mod de facturare.

Într-un comunicat ANRE informează că GDF Suez a încălcat obligaţia de a factura lunar contravaloarea serviciului de furnizare reglementată a gazelor naturale şi pe cea de a calcula costurile în funcţie de puterea calorică reală.

Compania este furnizor de gaze în Bucureşti, Brasov şi înca in alte 19 judeţe, mai ales din sudul României. Intr-o nota a GDF Suez, distribuitorul de gaze se angajeaza sa revina la formatul anterior de facturare.

Alte articole:   Mai multe străzi din Tărlungeni, fără curent electric, în perioada următoare, timp de câteva ore pe zi
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Niste nemernici. Ar trebui facute plangeri si in Brasov. Eu dau citirea lunar si cu toate astea mi-au trimis doua facturi cu consum estimat! Asta te face sa te intrebi cum calculeaza GDF facturile nu?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate