blog-logo

Fostul deputat Gheorghe Gabor, în conflict de interese

Fostul deputat Gheorghe Gabor, în conflict de interese

gheorghe gaborAgenţia Naţională de Integritate a găsit în conflict de interese 32 de actuali şi foşti parlamentari pentru că şi-au angajat rudele la birourile parlamentare în perioada 2008-2013. Valoarea totală a prejudiciului în acest caz este de aproximativ 240.000 de euro.

Printre cei aflați în culpă este și fostul deputat de Făgăraș, Gheorghe Gabor (PNL). Potrivit unui comunicat ANI, că acesta a încheiat, în legislatura 2008 – 2012, două contracte civile prin care şi-a angajat fiul şi soţia în funcţia de consilier în cadrul propriului birou parlamentar.

În această perioadă, fiul acestuia a obţinut venituri salariale în cuantum total de 19.265 lei, iar soţia sa a obţinut venituri salariale în cuantum total de 21.911 de lei”, se arată în raportul ANI, care va fi trimis la Curtea de Apel Bucureşti, unde vor fi analizate datele inspectorilor de integritate şi se vor pronunţa asupra deciziei, dar şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care va începe urmărirea penală împotriva acelora dintre cei 32 care au şi latura penală a conflictului de interese.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Vremea în decembrie. Sunt anunțate ninsori, viscol, dar și temperaturi neobișnuite

Leave a Reply

Your email address will not be published.