blog-logo

Doi minori drogați, duși la spital de polițiștii locali

Doi minori drogați, duși la spital de polițiștii locali

Politia Locala BRasovDoi minori care au consumat substanțe psihotrope au ajuns la spital, cu ajutorul politiștilor locali brașoveni.

Patrula de intervenție aflată în zona Pieței Astra în misiune de menținere a ordinii și liniștii publice a remarcat că în apropierea Parcului Uranus, doi minori de 15 și, respectiv, 17 ani se manifestau violent unul față de celălalt, dar și față de trecători.

Cei doi băieți prezentau semne vădite de deviere de comportament, fapt ce putea reprezenta un real pericol pentru propriile persoane, dar și pentru oamenii din jur. Minorii au fost interceptați de echipele de la Biroul Intervenții de la Poliția Locală Brașov, cu intenția de a stabili motivele pentru care aveau un astfel de comportament antisocial.

Alte articole:   Cum să obții viză pentru SUA. MAE a publicat ghidul "Smart Flyer", pentru românii care vor să călătorească în scop turistic sau de afaceri   

Cu această ocazie, politiștii au constatat că unul dintre ei avea urme de praf alb în zona gurii. Totodată, în halenă cei doi prezentau un puternic miros de alcool. Având în vedere faptul că, în momentul interceptării băieții au continuat să fie agresivi chiar și cu oamenii legii, politiștii locali au fost obligați să ia toate măsurile legale cu privire la îndepărtatea persoanelor din zonă, care s-au adunat în număr mare, atrase fiind de comportamentul deviant al copiilor.

Declarație Dragoș Ioniță, șeful Biroului Intervenții Poliția Locală Brașov :

Politiștii locali au solicitat intervenția Serviciului de ambulanță, iar la cererea expresă a cadrelor medicale, oamenii legii i-au însoțit pe minori și au luat toate măsurile de siguranță pe întreg traseul până la spital. În urma investigațiilor de specialitate efectuate de către medici s-a stabilit faptul că băieții, pe lângă alcool, se aflau și sub influența unor substanțe de natură psihotropă.

Alte articole:   Rusu: Finanțările nerambursabile pentru structurile sportive au intrat în linie dreaptă

Deoarece cei doi sunt minori, la spital au fost chemați părinții acestora, care au fost sancționați din cauză că nu și-au supravegheat copiii și au fost atenționati cu privire la aspectele legate de pericolul pe care îl reprezintă consumul de astfel de substanțe.

Cazul a fost comunicat inclusiv reprezentanților Centrului de Prevenire, Consiliere și Evaluare Antidrog Brașov din cadrul Agenției Naționale Antidrog, în vederea continuării măsurilor legale și de specialitate în astfel de situații.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.