blog-logo

Începe Târgul de Cariere de la Brașov

Începe Târgul de Cariere de la Brașov

bursa locuri muncaAproximativ două mii de oportunități de carieră sunt disponibile miercuri și joi, 14 și 15 octombrie, între orele 10:00-16:00, la Târgul de Cariere de la Brașov.

Cele mai multe joburi sunt în domenii precum auto&automotive, consultanță,  industria alimentară, IT&Software, servicii, producție&tehnică, recrutare, retail. Companiile participante caută consilieri tehnici, delevoperi, ingineri, arhitecți electronică, specialiști de marketing, vorbitori de limbi străine precum araba, ebraica, germana și franceza, consultanți resurse umane, operatori call center cunoscători de italiană și spaniolă, casieri, ospătari.

Există zeci de oportunități de internship și stagii de practică în cadrul mai multor organizații neguvernamentale sau în echipa unor companii. De asemenea, în cadrul Târgului de Cariere de la Brașov vor avea loc trei workshopuri la care intrarea este liberă.

Renault angajează personal pentru Capitală

Grupul Renault România vine la Târgul de Cariere de la Brașov pentru a recruta viitori angajați pentru București și Pitești. Câteva joburi disponibile în cadrul companiei constructoare de mașini sunt: programator junior, analist studii de imagine, arhitect electronică, manager proiect dezvoltare electronică, inginer proiectant, consilier tehnic. Reprezentanții Renault afirmă că apreciază la un candidat dorința de a se forma continuu, astfel sunt apreciate participarea la concursuri, specializările, internshipurile, cursurile de limbi străine și cele de specialitate.

Alte articole:   Bode: Alocarea banilor pentru reabilitarea drumurilor naționale nu s-a mai făcut în funcție de influența “baronilor” locali

Limbile străine, la mare căutare

Vorbitorii de limbi străine precum araba, ebraica, franceza, germana au de unde alege din cele câteva sute de posturi destinate lor. Astfel, compania Arvato Bertelsmann are disponibile poziții pentru Brașov, în timp ce altele presupun relocarea în Cluj-Napoca, Sibiu, Sfântu Gheorghe sau Făgăraș. Competence Call Center este de asemenea în căutare de vorbitori de germană, dar și de persoane interesate să lucreze pe poziții de reprezentanți clienți, specialist analiză de conținut și operator vânzări.

Există și companii care vor să facă angajări masive. “În prezent , CCC Brașov are peste 200 de angajați, iar până la finalul anului planificăm să ne extindem echipa cu încă 100-150 de persoane”, afirmă reprezentanții companiei Competence Call Center.

Alte articole:   Diana Bosca: Din cei 30 de copii pe care-i am în clasa a II-a, la o școală din Săcele, doar șase se pot conecta la orele online

“Dat fiind specificul activității noastre – outsourcing de call center și  contact center, precum și dorința de a angaja în Brașov 200 de persoane până la finalul lui 2015 – căutăm candidați cu reale abilități de interacțiune umană, dar totodată in funcție de specificul proiectelor, cu abilități tehnice în sfera telecomunicațiilor, de vânzări, precum și cunoscători de limbi străine de circulație internațională”, a declarat Georgiana Pisica, Head of Human Resources la compania E-Value International.

O altă companie, Cerner Corporation, vrea să îmbine medicina cu IT-ul: “Domeniul medical este unul nobil ce ajută la îmbunătățirea calității vieții și ne dorim ca angajații noștri să aibă dorința de a descoperi modul în care un sistem IT influențează pozitiv actul medical într-un spital sau lanț de spitale”, spune Iulia Rusu- Country Lead în cadrul companiei.

Alte articole:   Avertizare Infotrafic: Carosabil umed pe DN1, între Bucureşti și Braşov

Oportunități importante de angajare aduc și companiile E-value International, Freudenberg Nonwovens Romania, Preh,  Yoursoft Alternative.  Alți participanți la târg:  AIESEC Brașov, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov, Auchan, BEST Brașov, Casa Regională a Tinerilor Activi Brașov, CGS Romania, CRH, Deichmann, Dunapack Rambox Prodimpex, Electroprecizia, Grupul de Presă Transilvania Expres, Infosys, JCI Brașov, Kastamonu, KFC, Lugera, McDonald’s, Pizza Hut, QUIN, RCS & RDS, Stabilus, The Duke of Edinburgh’s International Award, Universitatea „Transilvania” Brașov.

Există și concursuri cu premii, iar candidații vor fi așteptați la Târgul de Cariere cu o cafea pentru ca în fața angajatorului să-și maximizeze șansele de a face o impresie bună. Pot beneficia de cafea toți cei care dau like paginii de Facebook Targul de Cariere.

Intrarea este liberă pentru toți candidații!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.