blog-logo

Mihai Costel: Am adunat peste 3000 de semnături pentru scăderea prețului la apă-canal

Mihai Costel: Am adunat peste 3000 de semnături pentru scăderea prețului la apă-canal

mihai costelPartidul Mișcarea Populară continuă campania de strângere de semnături pentru micșorarea tarifelor de apă-canal.

„Ne-am izbit de sintagma că Primăria nu vrea să scumpească apa, și doar Consiliul Județean este de vină. Oamenii trebuie să știe că și Primăria și CJ sunt acționari egali, de aceea vom depune tabelele cu semnăturile oamenilor la ambele instituții. Primăria și Consiliul Județean au aceeaşi răspundere în privinţa tarifelor de apă şi canalizare, având câte 42% din părţile sociale. Apoi, este falsă motivația că cresc tariful pentru că au luat bani europeni şi sunt obligaţi să majoreze tarifele. Suntem la jumătatea campaniei de strângere de semnături şi avem aproximativ 3.000 de semnături la această oră. Cetățenii municipiului Braşov reacționează foarte bine, dar pentru a putea fi mai eficienţi depunem astăzi la Primăria Braşov o solicitare pentru amplasarea a patru corutir unde să strângem aceste semnături, în zona pieţelor agroalimentare de la Astra, la Tractorul și în zona Gării -Victoriei, la Dacia și în Noua”, a precizat astăzi, într-o conferinţă de  presă, președintele PMP Brașov, Mihai Costel.

Alte articole:   Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 4 drumuri finanțabile prin Programul Anghel Saligny

El a precizat că mai multe asociații de proprietari au cerut să le dea tabele și vor ca locatarii să semneze tabele. „Pentru că nu avem datele asociațiilor și contactele acestora, facem apel la președinții intersați să ne contacteze sau să vină laa sediul PMP de pe strada dealul Cetăţii nr.1, pentru a le da aceste formulare. Începând din aceată săptămână, vom începe în teritoriu, la Codlea, Rupea și Sânpetru. După depunerea listelor de semnături, vrem să adunăm zece mii de semnături, dacă Primăria și CJ nu iau în discuție în serios recalcularea tarifelor la apă-canal prin diminuare, vom protesta la cei de la Compania Apa și, de ce nu, la instituțiile care sunt majoritare în acționariat”, spune Mihai Costel.

Distribuie dacă îți place!
  1. Păi Georgică ne spunea ca nu el scumpeste apa ci Aristotel! Cum poti spune asta cand ai acelasi număr de actiuni? Inseamna ca si Georgica ne-a scumpita apa!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.