blog-logo

Bursa locurilor de muncă la Brașov

Bursa locurilor de muncă la Brașov

bursa_munca tineri someriÎn perioada 9-11 octombrie în municipiul Brașov va avea loc „Bursa locurilor de muncă”.  Peste 40 de angajatori sunt așteptați să își prezinte oferta de locuri de muncă vacante.

Bursa se adresează persoanelor șomere, în special șomeri tineri și șomeri de lungă durată, dar și persoanelelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din Brașov și județele limitrofe, contribuind astfel la creşterea ratei de ocupare din regiunea Centru.

Evenimentul se desfășoară în perioada 9-11 octombrie la Hotel Aro Palace din Brașov, conform următorului program: vineri –  între 10.00 – 19.00 și sâmbătă și duminică între 10.00 – 16.00.

Proiectul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă indiferent de nivelul de instruire, vârstă, categorie profesională sau experiență și, prin activitățile prezentate anterior, urmărește să aducă într-o formă activă de ocupare cel puțin 750 de persoane. Bursa face parte dintr-o serie de 3 evenimente similare organizate 3 localități diferite – Brașov, Iași și București. Astfel, se asigură egalitatea de șanse pentru un număr mai mare de beneficiari direcți (persoane în căutarea unui loc de muncă), la nivel local.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   10 proiecte înscrise la Bikeathon Țara Făgărașului 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate