După PMP, și PSD „varsă” sânge de politician

După PMP, și PSD „varsă” sânge de politician

donare de sangePreședintele organizaţiei Tineretului Social Democrat Braşov, Horia Stancu, și al organizaţiei municipale a PSD, Liviu Lupu, au anunțat și ei începerea unei campanii de donare de sânge „Tineri pentru tineri”. Campania PSD survine la o săptămână de când PMP Brașov a organizat o acțiune similară (amănunte AICI!).

Prima acţiune planificată va avea loc în data de1 octombrie, începând cu ora 10.00, la Centrul de Transfuzie Sangvină Braşov, strada V. Babeş nr. 21-22.

„Prin acest gest încercăm să fim aproape atât de spitalele braşovene, care se confruntă cu o criză de sânge, dar şi de braşoveanul Marian Oprea, în vârstă de 35 de ani, care de curând a fost diagnosticat cu leucemie acută, aflându-se momentan în îngrijirea dnei. dr. Roşca de la secţia de Hematologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Tichetele obţinute în urma donării de sânge vor fi donate tatălui acestuia care o îngrijeşte şi pe mama sa, fiind paralizată total la pat. Asteptăm şi braşovenii dornici de a se alătura iniţiativei noastre şi să demonstrăm că suntem aproape de cei greu încercaţi de viaţă”, se arată într-un comunicat de presă asumat de cei doi președinți.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Băncile nu pot majora dobânzile fără știrea clienților. Autoritățile au dat prima amendă
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.