blog-logo

Cinci giurgiuveni, cercetaţi după ce au încercat să fure produse dintr-un supermarket. Agentul de pază a fost bătut

Cinci giurgiuveni, cercetaţi după ce au încercat să fure produse dintr-un supermarket. Agentul de pază a fost bătut

tanar catuseProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Marin Burcea, Laurenţiu Constantin , Ionuţ Aivănoaiei, Ghiţa Drăgan şi Florina Drăgan, acuzați de tâlhărie calificată. Mai mult, Burcea Marin, Constantin Laurenţiu, Aivănoaiei Ionuţ şi Drăgan Ghiţa sunt recidivişti.

„În data de 15.08.2015, în jurul orelor 21.45, cei cinci inculpaţi, care domiciliază în judeţul Giurgiu, s-au deplasat cu un autoturism la un supermarket din municipiul Braşov cu scopul comun de a sustrage diverse produse, sens în care la intrarea în magazin s-au organizat în două grupuri, unul format din Burcea Marin şi Drăgan Ghiţa, altul din Aivănoaiei Ionuţ şi Drăgan Florina, care aveau rolul de a sustrage bunuri, în timp ce inculpatul Constantin Laurenţiu a intrat singur, între cele două grupuri, rolul acestuia din urmă fiind de a supraveghea zonele din care se sustrăgeau bunurile. După ce au sustras mai multe bunuri, pe care le-au băgat într-un sac din material textil pe care-l ţineau sub fusta lungă şi largă pe care o purta inculpata Drăgan Ghiţa, aceasta, împreună cu Burcea Marin au fost opriţi de agentul de pază- persoana vătămată B.D.F.- , după ce au trecut de casa de marcat. În aceste împrejurări, pentru a le asigura scăparea, inculpatul Constantin Laurenţiu l-a lovit cu un coş de cumpărături pe agentul de pază, acte de agresiune asupra persoanei vătămate exercitând şi inculpaţii Aivănoaiei Ionuţ şi Drăgan Florina, care anterior, observând că ceilalţi doi inculpaţi au fost opriţi, au lăsat în magazin bunurile sustrase”, a precizat procurorul Alina Comaniță, purtator de cuvânt la Parchetul de pe lânga Judecătoria Brasov.

Alte articole:   20 de străini care stăteau ilegal în România, depistați de polițiștii brașoveni de la Imigrări, anul trecut!

Cei cinci agresori au reuşit să fugă în direcţii diferite, agentul de pază plecând în urmărirea femeilor, cu scopul de a recupera bunurile sustrase de inculpata Drăgan Ghiţa. Cele două femei au sărit la bătaie, iar în ajutorul lor au sărit și ceilalți trei inculpaţi. L-au lovit cu bucăţi din lemn în zona corpului, precum şi cu o sticlă de bere, iar după ce a reuşit să-i îndepărteze pe cei trei bărbaţi şi să recupereze de la Drăgan Ghiţa sacul cu bunurile furate, agentul de pază a fost urmărit de cei cinci inculpaţi, care au aruncat cu pietre după el. În cele din urmă, agresorii au plecat fără autoturismul cu care veniseră, pe care l-au abandonat în parcarea supermarketului.

Alte articole:   Incendiu la o casă în Poiana Mărului VIDEO

„Inculpatul Constantin Laurenţiu a fost prezentat la data de 25.09.2015 judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile, începând cu data de 25.09.2015. Faţă de inculpaţii Burcea Marin, Aivănoiaei Ionuţ, Drăgan Ghiţa şi Drăgan Florina, care se sustrag cercetărilor, a fost formulată la data de 29.09.2015 propunere de arestare preventivă în lipsă, urmând a fi soluţionată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi după îndeplinirea procedurii de citare cu cei patru inculpaţi”,  mai precizat procurorul Alina Comăniţă.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul I.P.J. Braşov – Biroul Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.

Alte articole:   Kids Tâmpa, învinsă de Dunărea Călărași

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate