blog-logo

Boschetarii, lăsați fără adăpostul de pe Dealul Melcilor

Boschetarii, lăsați fără adăpostul de pe Dealul Melcilor

adapost demolat dealul melcilorAdăpostul improvizat de pe Dealul Melcilor – din spatele turnului de apă – a fost desființat, urmare a Dispoziției de primar, la solicitărea Poliției Locale Brașov.

Conform constatărilor făcute după verificările în teren, echipele Biroului de intervenție din cadrul Poliției Locale Brașov au constatat că anexa – din zidărie acoperită cu un stat de carton asfaltat (aflată în stare avansată de degradare) – nu este în proprietatea nimănui, chiar dacă se transformase într-un refugiu ad-hoc pentru oamenii străzii.

„În timpul cercetărilor cu privire la identificarea proprietarului, s-a stabilit faptul că așa-zisul adăpost se află pe domeniul public al municipiului Brașov. Acesta este și motivul pentru care Poliția Locală Brașov a solicitat serviciilor specializate degajarea, salubrizarea zonei și, respectiv dărâmarea construcției amplasată în mod ilegal în arealul respectiv. La acțiune au participat și reprezentanți ai Ageției Metropolitane, iar întreaga activitate a fost supravegheată de politiștii locali, care au inițiat întreaga procedură”, se precizează într-un comunicat de presă.

Alte articole:   Activitățile economice se vor închide la ora 18.00 acolo unde incidența trece de 4 la mie

CLICK pe poze pentru a se mări!

Oamenii străzii, care își făcuseră culcuș temporar pe Dealul Melcilor, dețineau adrese de domiciliu în Brașov, așa cum au putut dovedi prin documentele de identitate prezentate oamenilor legii, care i-au legitimat. Construcția dărâmată a fost ridicată în perioada în care a fost înființat șantierul pentru execuția lucrărilor pentru rezervoarele ce aparțin de Compania Apa Brașov. Zona devenise insalubră, ținând cont de faptul că spațiul ocupat ilegal de cei patru barbați, identificați de politiștii locali, nu avea apă curentă, canalizare și nici electricitate.

Distribuie dacă îți place!
  1. Inainte sa evacueze boschetarii. Mai intai la cei orfani sau napastuiti sa le gaseasca loc de manca. Am prieteni care nu isi gasesc nicicum de lucru caci oriunde depun un CV , angajatorii nici macar nu ii selecteaza pentru interviu dapai sa ii intervieveze si sa ii puna la proba de lucru, si multi cer vechime si intri intr-un cerc vicios, asta datorita concurentei prea mare, si de aceea pe ei ii tin parintii si la varsta de 35 de ani. Asta din vina liberalismului american implementat in Romania.
    Acum boschetarii numai au acces in grotele din malul canalului Timis fiindca sunt astupate cu grilaj solid.
    Macar este curat. Cel mai curat este in aleile Dupa Ziduri 1 si 2 : langa telecabina terenurile de sport arata elegant ca si in Herastrau sau in Feleac. Catacombele de pe Dupa Ziduri au devenit muzeu de stiinte dupa ce acum 20 de ani au fost ca o groapa de gunoi si saltele pentru boschetari.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate