blog-logo

„Brașoave! Tabără de poezie în buricul burgului”

„Brașoave! Tabără de poezie în buricul burgului”

brasoave poezieBrașovenii sunt invitați la trei zile de recitaluri de poezie și lecturi publice dar şi dezbateri pe teme de literatură.
Începând de astăzi și până duminică, 27 septembrie, braşovenii sunt invitaţi la „Braşoave – tabără de poezie în buricul burgului”.

Evenimentul face parte din proiectul european intitulat „Identităţile şi experienţele comunităţilor – vectori ai dezvoltării economico-sociale”. În cadrul taberei vor avea loc recitaluri de poezie, lecturi publice şi dezbateri pe teme de literatură. Sunt invitaţi poeţi din Bucureşti, Câmpina, Ploieşti, Sinaia, Sibiu şi Braşov.

Programul include trei recitaluri de poezie şi muzică. Astăzi, de la ora 17.30, la Muzeul „Casa Ştefan Baciu” , sâmbătă de la ora 10.30, la Librăria „Okian” Braşov, și de la ora 16.30, la Librăria „Şt. O. Iosif” Braşov. Totodată, duminică, 27 septembrie, va avea loc o dezbatere despre literatura de azi, la sala de conferinţe a Hotelului ,,Johann Gott”, cu începere de la ora 10.30.
Evenimentul este inclus în Campania Braşovul Capitală Culturală Europeană 2021, fiind organizat de Rural Art &Travel şi Fundaţia Culturală „Arania” Braşov, prin Grupul de litere-sunete-şi-culori „Caii verzi de pe pereţi”, inițiat de poetul, actorul și omul de radio, Adrian Munteanu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incendiu devastator la un autoturism hibrid. O peroană a murit carbonizată

Anunţuri mică publicitate