blog-logo

Maria Grecea: Votarea moţiunii de cenzură, o șansă pentru viitorul României !

Maria Grecea: Votarea moţiunii de cenzură, o șansă pentru viitorul României !

maria greceaDeputatul Maria Grecea a lansat joi un apel către toţi parlamentarii brașoveni, îndemnându-i să voteze Moţiunea de cenzură depusă de PNL, cu titlul „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”. Parlamentarul a opinat că un eventual succes al moțiunii de cenzură ar coincide cu o relansare a politicii românești și ar duce la redobândirea credibilității României pe plan extern.

„Românii nu mai au încredere în oamenii politici, iar acest fapt se datorează în mare măsură modului în care PSD și-a gestionat problemele interne din ultima perioadă. Acum au demonstrat că nu își pot schimbamentalitatea, schimbând un președinte urmărit penal, în prezent trimis în judecată pentru comiterea unor fapte de corupţie, cu unul deja condamnat! În opinia mea, românii nu au cum să tolereze o asemenea conducere a țării! În consecință, singura șansă pentru însănătoșirea clasei politice românești și redresarea societății este ca parlamentari din coaliția aflată la guvernare să înțeleagă că Victor Viorel Ponta și grupul de interese aflat în jurul său reprezintă o soluție nocivă pentru noi, toți. Sper ca și ceilalți parlamentari brașoveni să perceapă această realitate, deoarece nici Ponta, nici Dragnea, nu le pot garanta în acest moment obţinerea unui viitor mandat în Parlament”, a declarat Maria Grecea.

Alte articole:   Accident pe DN13, între un autoturism și un camion

Deputatul a mai apreciat că ambiția lui Victor Viorel Ponta de a nu elibera fotoliul de prim-ministru dăunează grav imaginii României: „Niciunul dintre oficialii europeni nu mai vede în premierul român un partener serios de dialog. Mai mult decât atât, numeroși politicieni, dar și jurnaliști din ţările partenere comentează în mod negativ situația existentă, ceea ce constituie un precedent periculos pentru valorile democratice și ale statului de drept. Noul ambasador al Statelor Unite la București a declarat că va susţine justiţia. Este evident că Ponta se află la finalul carierei sale politice!Sper ca săptămâna viitoare parlamentarii din toate partidele să dea dovadă de înţelepciune și să voteze Moţiunea de cenzură, pentru a da o șansă relansării României! Poate că ar fi util ca demnitarii să se consulte și cu electoratul înaintea votului!”

Alte articole:   Staţii de încărcare pentru maşinile electrice la fiecare 60 de km, în țările UE

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Nu vi se pare ca seamana leit cu udrea ?

    Reply
  2. Pana la urma cine mai e si duduitza asta? Alta care iese din criogenie odata la 4 ani?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.