blog-logo

Primăria va amenaja Stadionul Municipal pentru concerte, festivaluri gastronomice și zonă de promendă

Primăria va amenaja Stadionul Municipal pentru concerte, festivaluri gastronomice și zonă de promendă
Ciprian Bucur, Foto: Andrei Paul

Ciprian Bucur, Foto: Andrei Paul

Viceprimarul Ciprian Bucur a anunțat, astăzi, că municipalitatea dorește să elimine problemele din Centrul Istoric create de evenimente gen „berar” și alte festivaluri și concerte.

„Nu este vorba că suntem împotriva vreunui eveniment, ci de schimbarea locației unde să se desfășoare astfel de evenimente. În cadrul comisiilor de specialitate din Primărie se discută ca, pe parcursul anului viitor, să amenjăm zona de la fostul Stadion Municipal. Este vorba despre o amenajare peisagistică, astfel încât să se poată organiza concerte și  alte evenimente, iar când nu sunt evenimente, va fi o zonă de promenadă și de mișcare în aer liber, iar toți brașovenii vor beneficia de o oază de verdeață”, a precizat Ciprian Bucur.

Alte articole:   Educație Juridică Brașov - Consiliul Concurenței. Măsuri de punere în aplicare a Regulamentului privind promovarea echității și a transparenței pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online

El a declarat că în zonă vor fi amenajate și piste pentru biciclete și parcări. „Prin această inițiativă cu siguranță vom rezolva problema cu care se confruntă locuitorii din centrul orașului atunci când sunt evenimente de tip berar și concerte în aer liber. Arhitecți specializați vor studia amnajarea zonei din Bartolomeu și vor oferi soluțiile cele mai bune. Aici se vor putea amplasa corturi, scene, scaune pentru spectatori etc. Fondurile necesare pentru aceată invesitție nu vor fi foarte ridicate și vor fi prinse în bugetul pe anul viitor”, a încheiat Bucur.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Credeam că vor face un stadion acolo. Totuși, e bine că nu va fi un nou giratoriu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate