PMP „varsă” sânge politic, la Centrul de donații

PMP „varsă” sânge politic, la Centrul de donații

tiberiu mladinSecretarul general al organizației de tineret a PMP Brașov, Tiberiu Mladin, a anunțat demararea campaniei „Punem sângele în mișcare”. Este vorba despre o campanie de donare de sânge, cea mai mare campanie la nivel local.

„Am discutat astăzi cu directoarea Centrului de Transfuzii Sanguine din Brașov, iar de joi, tinerii de la PMP vor fi prezenți pentru a dona sânge. Vom fi minimum 100 de voluntari, pentru că mâine și poimâine au acțiuni  în județ. Sunt programați pe grupe, pentru a nu exista un flux mare. Pe lângă tineri, vor fi prezenți și membri de la organizației de seniori și de la organizația de femei, și invităm pe această cale să se alăture acestei campanii și să reușim să venim cu un aport pe măsură în ceea ce privește asigurarea unui stoc de sânge, care la aceată oră este la limita critică”, a precizat Mladin.

Cu banii obținuți – 6-7.000 de lei, tinerii de la MIșcarea Populară vor cumpăra alimente pe care le vor dona la centrul persoanelor fără adăpost.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   55.000 de lei, de la Consiliul Județean la pușculița Cerbului de Aur
Loading...
  1. Foarte ok gest, decât să împartă calendare, tricouri și pixuri, mai bine fac în gest care ajută cu adevărat comunitatea.

    Reply
  2. […] Președintele organizaţiei Tineretului Social Democrat Braşov, Horia Stancu, și al organizaţiei municipale a PSD, Liviu Lupu, au anunțat și ei începerea unei campanii de donare de sânge „Tineri pentru tineri”. Campania PSD survine la o săptămână de când PMM Brașov a organizat o acțiune similară (amănunte AICI!). […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.