blog-logo

Încă două nume din partea PNL la Primăria Brașov

Încă două nume din partea PNL la Primăria Brașov

sigla pnlTot mai multe surse politice vehiculează faptul că pentru postul de primar sunt pregătiţi şi alţi candidaţi.

Printre cei vehiculaţi sunt rectorul Ioan Abrudan (despre care apropiaţii acestuia spun că refuză categoric o astfel de idee), dar și administratorul orașului, Miklos Gantz, cel care conduce, conform organigramei Primăriei, o secretară, și care are ca performanță intrarea în faliment a firmei unde este asociat unic, Jida SRL.

Candidații anunțați oficial candidații care doresc să intre în cursa pentru Primăria Brașov: Adrian Oprică (consilier local, co-președinte al organizației municipale), Adrian Gabor (consilier județean, fost viceprimar), Ciprian Bucur (viceprimarul Brașovului), Carmen Ferghete Țop (consilier local), Sergiu Chifu (consilier local) și Adina Durbacă (viceprimar în funcție).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Procesul verbal care demonstrează plata amenzilor nu mai trebuie trimis la Poliție
 1. Rugati-va la Dumnezeu sa candideze Scripcaru ca altfel praful se alege de voi! Niciunul nu merita sa fie primar al Brasovului!

  Reply
 2. Probabil că nici Scripcaru nu ar merita să fie primarul Brașovului, și totuși este.
  Vom trăi și vom vedea.
  Am auzit de unii dintre acești „candidați” dar nu știu ce îi recomandă..

  Reply
 3. Pe lângă ceî deja implicați în politică, domul Abrudan probabil ar face o treabă mult mai bună, dar da, la fel ca mulți ați oameni deștepți din România, cred ca nici el nu își dorește să intre în „jocurile politice” și mizeria politică din România.
  Așa că, să vedem ce opțiuni ne oferă partidele mici sau candidații independenți.

  Reply
  • Păi să pui tu în balanță pe rectorul Ioan Abrudan cu administratorul orașului, Miklos Gantz, asta da tehnică! Of of…măi măi…deja Miklos Gantz ar trebui listat în celebra Blue-Chip Stock! Valoare!

   Reply
 4. Doua nume grele! Unul ar putea da peste cap cantarul de bucatarie!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate