blog-logo

Adolescentă de 15 ani, violată pe un câmp din Rupea

Adolescentă de 15 ani, violată pe un câmp din Rupea

fata violataCopila a fost acostată la un magazin și forţată să meargă pe câmp de un necunoscut care a violat-o şi a ameninţat-o cu moartea. Fata este acum la Spitalul de Pediatrie din Braşov, iar agresorul a fost reţinut.

Fata, originară din Rupea, se afla la magazinul din localitate unde făcea cumpărături. A fost acostată de un bărbat care a ameninţat-o cu moartea dacă nu megre cu el. Speriată, copila nu a cerut ajutor, şi a mes cu bărbatul. Acesta a dus-o pe un câmp de la marginea oraşului, unde a violat-o. Imediat ce a scăpat din mâinile lui copila a cerut ajutor şi a mers direct la Poliţie.

„Minora a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Pediatrie Braşov, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar în urma  efectuarii expertizei s-a stabilit că a fost abuzată sexual, având leziuni coporale ce necesită pentru vindecare un număr de 14-15 zile îngrijiri medicale“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Alte articole:   Licitaţie pentru proiectarea şi execuţia centurii ocolitoare a Făgăraşului

Suspectul a fost reţinut sub acuzaţia de viol şi lovire, iar procurorii au făcut propunere de arestare pe numele lui pentru 30 de zile. Bărbatul riscă 10 ani de puşcărie dacă va fi găsit vinovat.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate