blog-logo

Florian Staicu va candida ca independent la Primăria Braşov

Florian Staicu va candida ca independent la Primăria Braşov
This image is protected by copyright

This image is protected by copyright

Florian Staicu, senator de Braşov în legislatura 2008-2012 și consilier județean în mandatul 2004-2008, și-a anunțat candidatura pentru Primăria Brașov, la alegerile locale din 2016.

„Voi candida la Primăria Brașov în alegerile locale de anul viitor. Vreau să fiu primarul Brașovului pe baza unei viziuni de modernizare a orașului, pe baza unui program de dezvoltare pe care eu îl numesc Upgrade Brașov”, a declarat Florian Staicu la anunțarea candidaturii pentru funcția de primar al municipiului.

În opinia lui Florian Staicu, „primarul Brașovului trebuie să fie în mai mare măsură primarul intereselor brasovenilor”, explicând că viitorul primar trebuie să se preocupe ca Braşovul să primească noi şanse de dezvoltare prin accelerarea investiţiilor publice planificate şi prin atragerea de noi investiţii private. Brașovenii au nevoie de un om care să se bată pentru interesele lor cu mai multă forță decât până acum”, a declarat candidatul Florian Staicu.

Alte articole:   Brașovul, locul 3 național în privința mămicilor minore

El a exprimat opinia că Brașovul a crescut destul de mult în ultimii ani de zile, dar aceasta crestere nu s-a resimtit in buzunarul brasovenilor,in nivelul lor de trai. „Eu vin cu o ofertă pozitivă, nu vin cu un mesaj de demolare a actualei administrații locale., a zis Florian Staicu. „Am văzut cu toții că Brașovul a ratat o serie de investiții străine – de exemplu o uzină auto Jaguar Land Rover. Acest lucru s-a întâmplat nu pentru că Brașovul n-ar avea forța de muncă sau capacitatea industrială de a susține o astfel de investiție, ci pentru că infrastructura si nepasarea factorilor de decizie ne țin pe loc. Comunitatea brașoveană trebuie să-și facă auzită vocea și trebuie să arătăm mai mult că ne dorim noi șanse pentru orașul nostru – în industriile de vârf, în turism, în servicii”, a adăugat proaspătul candidat.

Alte articole:   Consumul de energie electrică al României a atins un nou record, din cauza caniculei

„Candidez pentru că vreau să fiu primarul șanselor mai mari pentru Brașov”, a spus matematicianul, argumentând cu experiența acumulată în mandatul de senator (când a făcut parte din Comisia pentru Administrație Publică a Senatului României) și în mandatul de consilier județean.

Fostul senator a spus că e timpul ca „brand-ul Brașovului, respectat de toți românii, să aducă mai multă bunăstare locală, să ofere familiilor brașovene o viață mai bună de la an la an”. El a afirmat că își dorește în perioada imediat următoare să coaguleze un grup de profesioniști care să genereze o schimbare de atitudine utilă Brașovului.

Distribuie dacă îți place!
 1. Pe asta nu-l voteaza nici nevasta-sa !! Asta e periculos prin prostie !

  Reply
 2. Nicușor..tu ești periculos începând cu prenumele tău..Este foarte ușor să arunci cu vorbe și să jignești. L-ai cunoscut pe omul ăsta? Cunoști realizările lui? Vino cu argumente și apoi spurcă, oligrofen virtual ce ești! Până una alta, din ceea ce-mi amintesc eu, prin 2012 a fost votat de peste 10.000 de brașoveni..

  Reply
 3. Te as ruga stimata doamna sau domnișoara Andreea sa ne enunți si noua câteva realizări mărețe ale domnului Ex-senator Staicu! Eu personal nu am auzit de ele!

  Reply
 4. O persoană cu un caracter infect. Sper să nu ajungă nici măcar pe buletinul de vot. L-am cunoscut personal ( pt. Andreea).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.