blog-logo

Fotbal: FC Brașov dezamăgește, din nou

Fotbal: FC Brașov dezamăgește, din nou
adrian szabo fc brasov

Adrian Szabo (antrenor FC Brașov)

În Liga a 2-a de fotbal s-a disputat o nouă etapă (a 4-a). Formațiile brașovene angrenate în competiție (Seria a 2-a) au dezamăgit, din nou. Aceasta după ce, cu o rundă mai devreme, ambele ieșiseră învingătoare și păreau să-și fi revenit, după un start de sezon ezitant.

Acum însă, sâmbătă, 19 septembrie, au comis-o iarăși. FC Brașov a fost egalată în prelungirile partidei cu FC Bihor direct din lovitură liberă. „Stegarii” au condus încă din prima repriză, prin golul lui Marius Matei (min. 20) și păreau că vor încheia meciul victorioși. Numai că a venit lovitura lui Ember (min. 90+2) și rezultatul s-a dat peste cap. E limpede pentru toată lumea: mai e nevoie de muncă și răbdare, până când FC Brașov să poată emite pretenții.

La rândul ei, Unirea Tărlungeni a capotat, în deplasare, contra formației CS Mioveni. Scorul final scutește de comentarii: 3-0 (1-0) pentru gazde. Am marcat: Năstăsie (penalty, min 45) și Ayza (min. 52 și 54).

În campionat, etapa viitoare (a 5-a), FC Brașov merge la Târgoviște, pentru meciul cu Chindia, în vreme ce Unirea Tărlungeni primește vizita echipei Olimpia Satu Mare.

Însă până atunci, în Cupa României (faza „16”-imilor), „stegarii” joacă miercuri, 23 septembrie (ora 16,30), în Bucovina, cu Rapid CFR Suceava. Și tot miercuri, de la ora 20, pe stadionul „Tineretului” din Brașov, Unirea Tărlungeni dă piept cu Petrolul Ploiești.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.